El passat 2 de setembre va tenir lloc la Reunió d'Entrenadors del CESN on van participar la totalitat de l'Staff Tècnic del club. Més de 50 persones col·laboradors de l'entitat van realitzar una jornada de Formació i Cohesió per preparar la imminent temporada 2017-2018 que tot just s'enceta. A les 9h del matí s'iniciaven els primers clínics, que van començar amb un Treball de Conceptes de Minibàsquet a pista dut a terme per Jordi Costa, Marta Aguilera i Raquel Murillo.

Així doncs, tots els entrenadors i ajudants de la pedrera santnicolauenca van poder posar les bases de treball amb els equips i jugadors més joves del club.

 

 

Just després van tenir lloc 4 sessions d'ideologia de treball. La primera la va realitzar l'Albert Sánchez (Preparador Físic del club), que va parlar sobre la Preparació Física i del treball que es realitzarà específicament en aquesta àrea. El torn de paraula va passar a Diego Martínez (coordinador de l'Àrea Júnior), que va estar exemplificant com aplicar la Tècnica Individual al treball diari en les sessions d'entrenament. Després va ser l'Oriol Domínguez (Entrenador del 1er Equip Masculí de Copa Catalunya) qui va prendre la paraula per donar nocions de treball d'Atac i la ideologia de joc del CE Sant Nicolau. L'últim ponent d'aquestes sessions va ser en Jordi Zamora (Entrenador del 1er Equip Femení de Copa Catalunya) que es va centrar en el treball de Defensa i les idees claus per desenvolupar-lo. Cal agrair la col·laboració d’un grup de jugadores del Cadet i el Júnior Femení que van estar a pista seguint les instruccions dels ponents i que van mostrar una gran col·laboració i predisposició.

 

 

Després d'un descans i un petit esmorzar, els entrenadors del club van continuar la jornada de formació amb xerrades a càrrec de l'Andreu Bou (Gerent Esportiu) i l'Andreu Cervera (Director Tècnic) que es van centrar en la Ideologia General del club, el Règim Intern així com establir les bases i els ciments de treball per aquesta temporada.

La jornada va acabar amb una Reunió per Etapes de Formació on es van agrupar els equips amb els seus coordinadors d'àrea, Jordi Costa en el Minibàsquet, Marta Aguilera en l'Àrea Femenina i Diego Martínez i Andreu Cervera en l'Àrea Masculina.

La Junta Directiva del club també va participar de la jornada, en la que van voler dirigir-se als entrenadors i col·laboradors mostrant el seu agraïment per la il·lusió, motivació i empenta demostrada així com encoratjant-los a continuar amb la bona tasca i un gran treball realitzat i desitjant molta sort per aquesta temporada 2017-2018.