El Sènior A Femení tornarà a disputar l'atractiva lliga de Copa Catalunya (la màxima categoria catalana) després de dos anys d'aconseguir debutar-hi i on s'enfrontarà amb equips del més alt nivell, tant econòmic i esportiu. Una fita història pel club que va ser possible gràcies a la magnífica temporada realitzada a 1ª Catalana i que va permetre aconseguir l'ascens en unes trepidants Fases Finals.

 

Mantenint el bloc de jugadores que va assolir l'ascens la temporada anterior, el nostre Sènior A Femení treballarà per gaudir i competir en aquesta lliga tan exigent. L'únic canvi serà el cos tècnic, totalment nou, que amb treball i ambició encaren la temporada 2017/2018 amb la màxima il·lusió per seguir fent créixer l'equip.

Un dels objectius marcats pel cos tècnic serà també treballar per incrementar el nivell i les prestacions de les jugadores que vagin pujant des de la base, destacant en aquest sentit les jugadores del Sènior "B" Femení que durant la pretemporada ja han ajudat a l'equip i que seguiran en dinàmica durant la resta de l'any, donant un plus en la seva millora individual i col·lectiva, tenint clar que treballant de manera dura i constant arriben les opcions.

 

 

BASES

 

EXTERIORS

 

INTERIORS

 

STAFF TÈCNIC