El Sènior A Femení del CE Sant Nicolau començava el retorna a Copa Catalunya a la pista del TGN Bàsquet i ho ha fet lluitant durant tot el partit per la victòria sense una recompensa final. Tot i un inici desfavorable de 9-2, les jugadores grana no han baixat els braços en cap moment per tal d'estar durant els 40 minuts dins del partit.

Poc a poc s'ha acostat al marcador i a partir d'una bona defensa ha anat retallant aquests pocs punts de desavantatge inicial. Durant tota la primera part no s'ha trobat el ritme ideal que l'equip busca pot treure un gran rendiment però la bona defensa ha fet que s'arribés a la mitja part amb només dos punts de diferència (24-22).

Al 3º període ha costat molt anotar i és que el percentatge de tirs ha estat un dels punts claus pel resultat final (amb un 7 de 31 en tirs dins la zona) però un cop més s'ha pogut competir a l'electrònic aconseguint protegir la cistella i no deixant que el TGN aconseguís marxar tot i només anotar 8 punts en cada un dels períodes de la 2ª part. 

S'ha arribat a l'últim minut amb un marcador de 41-38 i amb totes les opcions obertes, però no ha pogut ser. Tot i haver treballat i lluitat per la victòria no s'ha pogut sumar el triomf en la primera jornada de competició. 

L'equip prepararà des de dimarts el següent partit, un altre cop en un llarg desplaçament per enfrontar-se a domicili al CB Lleida.

 

RESULTAT: 45-38