El Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau competirà enguany a la màxima categoria catalana, la Copa Catalunya. Després de 8 anys consecutius sent protagonista  a la Lliga EBA, el club va decidir canviar de rumb i apostar de manera clara i decidida per els jugadors joves de la casa. El primer equip del club presenta una nova plantilla on només repeteix el base Jordi Costa de l’any anterior.

S'ha donat l’alternativa fins a 8 jugadors que han participat en les categories inferiors del Club Esportiu Sant Nicolau, juntament amb el fitxatge de 3 noves incorporacions.

L’equip estarà dirigit per Oriol Domínguez, que arriba a la banqueta del primer equip després de dirigir la temporada passada el Sènior B de l’entitat i d’haver aconseguit varis èxits en els equips de formació, com el Campionat de Catalunya Sots-21 Preferent de l’any 2016. L’staff tècnic el completarà l’Albert Gonzàlez com a segon entrenador i l’Ariadna Poblet com a Preparadora Física, ambdós noves incorporacions a la disciplina grana.

A nivell d’equip el tècnic sabadellenc vol fer una aposta pel bàsquet alegre i fluid combinat amb una solida defensa per tal de poder competir contra tots els conjunts de Copa Catalunya en el que s’espera una temporada molt intensa i competitiva.

 

 

BASES

 

ESCOLTES - ALERS

 

ALERS - PIVOTS

 

STAFF TÈCNIC