Ja tenim aquí la competició oficial de la Copa Catalunya Masculina 2017-2018. Després d'una llarga Pre-Temporada, el proper diumenge 1 d'octubre a les 18h, el Sènior "A" Masculí del CESN enceterà la nova temporada al pavelló del Carrer Jardí, rebent com a rival al Círcol Cotonofici Badalona A en el que significarà el debut a aquesta nova categoria després de 8 anys militant a EBA.

El Sènior "A" Masculí disputarà la primera fase dins del Grup 2 de Copa Catalunya Masculina, on s'haurà de veure les cares amb rivals de molt nom i tradició (SESE de Barcelona, CB Santa Coloma, CEB Girona, CB Santfeliuenc..) així com disputarà varis derbis vallesans (UE Sant Cugat i Sant Quirze BC).

 

 

Els jugadors grana estan molt esperançats de poder realitzar una bona temporada i poder gaudir de la màxima categoria catalana. Enguany la plantilla sabadellenca destaca per la seva joventut i la clara aposta pels jugadors de la cantera. Hem parlat amb tots ells per conèixer el seu estat de forma, els seus objectius i les seves opinions més personals. Punxa sobre la imatge de cadascun dels jugadors per veure la seva entrevista. Coneix en profunditat el nostre equip ara que just començarà la temporada.