Tornen les TECNIFICACIONS, el millor espai de millora individual. En sessions de 30 o 60 minuts, entrena allò que prefereixis i programa't al teu gust les sessions per tal de polir aquells aspectes del joc que més t'interessin. Obert a tots els jugadors i jugadores de totes les edats i nivells que vulguin aprofitar el temps lliure per millorar específicament en els fonaments del bàsquet joc.

 

Què entrenarem?
El programa de TECNIFICACIONS s’adapta a les teves necessitats. Tu mateix decideixes quina és la part del teu joc que més t’agradaria millorar i en funció d’això nosaltres planificarem la sessió d’entrenament. Ho farem de manera personalitzada i tenint en compte la opinió del teu entrenador/a, de manera que el treball de tecnificació suposi un reforç a l’entrenament diari amb l’equip. 

 

Quins aspectes tècnics puc escollir?
A cada sessió podem treballar un dels següents aspectes tècnics:

 • BOT
 • HABILITATS DE PEUS
 • COORDINACIÓ DE MANS
 • LA PASSADA
 • FINALITZACIONS
 • MECÀNICA DE TIR
 • DEFENSA INDIVIDUAL
 • TREBALL TÀCTIC I MENTAL
 • JOC CONCEPTUAL

 

Com ho farem?
Sessions personalitzades , per tal de poder oferir el servei més personalitzat possible i ser capaços d’entretenir-nos en les correccions dels petits detalls.

 

A quins horaris i on es farà?
Ens adaptarem als horaris lliures de les instal·lacions del Club Esportiu Sant Nicolau i a la disponibilitat horària i diària dels participants.

 

Que passa en cas de pluja?
Els dies de pluja, si la sessió no es pot realitzar al pavelló del CESN per ocupació, es recuperarà un altre dia.

 

Quin preu té?

 • Preu 1 sessió: 10€ (sessió de 30 minuts) o 20€ (sessió de 60 minuts)
 • PACK PLAYER 10 (inclou 10 sessions): 90€ (sessions de 30 minuts) o 180€ (sessions de 60 minuts). Aquesta opció et permet agafar un bloc de 10 sessions, en els horaris que tu desitgis, amb l’avantatge de poder planificar de manera més acurada el teu pla de millora. D’aquesta manera, sabent amb antelació que faràs 10 sessions, podem donar encara més continuïtat al treball que es realitzi a cada sessió.
 • TARIFA PLANA QUOTA MENSUAL 1: Treballa de manera constant sobre el teu joc. Reserva 1 sessió per setmana per 35€ sessions de 30 minuts o 70€ sessions de 60 minuts .
 • TARIFA PLANA QUOTA MENSUAL 2: Treballa de manera constant sobre el teu joc. Reserva 2 sessions per setmana per 68€ sessions de 30 minuts o 136€ sessions de 60 minuts.

 

En què es diferencien aquests entrenaments respecte els que faig amb el meu equip?
Les TECNIFICACIONS són personalitzades i permeten incidir molt més en el detall per fet de fer-se en un espai més reduït i amb un entrenador/a per un o dos jugadors/es.

 

Qui dirigirà les sessions?
El programa de TECNIFICACIONS del CESN està dirigit per l'Albert Gamero (Entrenador 1er nivell en basquetbol, membre Staff Tècnic del CESN a l'Àrea Masculina i 2º entrenador del Sènior A Masculí del CESN) i enguany també comptarem amb en Jordi Navarro (Àmplia experiència com a jugador amb més de 20 anys en categories com EBA i Copa Catalunya i un dels referents del Sènior A Masculí del CESN).

 

Quin és el mètode de pagament?
Es girarà un rebut mensual per l’import de les tecnificacions realitzades durant aquell mes. També es podrà pagar tant a l'oficina del club com a secretaria per finestreta.

 

Com es fa l'inscripció?
Per tal de formalitzar l'inscripció, adreça't a través de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant les sessions a realitzar. L'entrenador es posarà en contacte amb tu per començar a planificar les sessions.

 

Tens algun dubte?
Per a més informació o si voleu resoldre algun dubte ens podeu contactar enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé preguntant directament als vostres respectius entrenadors.

 

entrenamentsmasculins1516