Partit disputat divendres 20 d’octubre al vespre, entre el CB Ciutat Vella i el CE Sant Nicolau, on els locals es van endur la victòria gràcies a una primera part que va deixar casa sense opcions als grana. Ja des del principi, els barcelonins van portar la iniciativa, tant en el marcador com en el control del ritme del joc. La manca d'encert grana i les facilitats en defensa van deixar un 26 a 16 en l'electrònic.

Els següents deu minuts, van seguir sent de domini local, amb un equip grana desdibuixat, lluny de la millora que havia ofert en les dues jornades anteriors, 50 a 28 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors i amb la lliçó ben apresa, l'equip sabadellenc van sortir d'una altre manera, ajustant la defensa i trobant una fluïdesa ofensiva que havia mancat fins aquell moment, retallant les diferències fins al 69 a 44.

L'últim període va començar amb un parcial favorable pels visitants que els va permetre situar-se a onze punts, però de nou una sèrie d'errors defensius va fer que els locals tornessin a prendre l'iniciativa en el joc, deixant un marcador final de 89 a 70.

RESULTAT: 89-70