Molt bon partit del Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau, que va portar la iniciativa en el marcador en tot moment i tant sols les lesions i l'eliminació per faltes d'homes importants els va privar de fer-se amb la victòria tot i tenir opcions fins el final. El partit va començar amb un equip grana molt encertat en la primera meitat del període però a partir d'aquí reacció per part del visitants que va ajustar el marcador 14 a 13.

El segona quart va seguir amb domini local, el control del rebot els permetia córrer i el control dels homes importants del rival, els va permetre arribar per davant a la mitja part 33 a 27.

En la represa, el matx va canviar,el ritme del joc va passar a tenir-lo l'equip tarragoní i l'entrada en escena del jugador americà rival, va permetre als visitants capgirar el marcador fruit del domini del rebot i les segones opcions de tir 45 a 49 a falta de deu minuts per disputar.

Vam arribar a l'últim període dins del partit, molt carregats de faltes i la lesió de Pol Mas va minvar el potencial local, tot i així els jugadors restants disponibles van aconseguir mantenir-nos dins del partit en tot moment. L'encert visitant en el tir lliure en l'últim minut va acabar decantant la victòria del costat visitant.

 

RESULTAT: 59-67