Derrota del Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau en la visita a la pista del Santfeliuenc, en un partit marcat per les baixes que presentava el quadre col·legial i on els grana van aguantar dins del partit fins a mitjans del segon quart. A partir d'aquí els locals, amb major profunditat de banqueta, van seguir imprimint un ritme de joc molt alt, al quan els sabadellencs no van poder contrarestar.

El primer quart va ser jugat de tu a tu, amb bons percentatges de tir que permetia obtenir petites rendes per cada equip, tant sols un parcial final favorable als locals va deixar un 25 a 18 al marcador.

El segon període va començar igual, no va ser fins al minut quatre que els locals es van posar amb deu punts de diferència, moment en el qual els grana van perdre el control del joc i els locals van aprofitar per deixar el 47 a 31 de la mitja part.

En la represa, van arribar els pitjors minuts de joc pels santnicolauencs, la manca d'encert en atac i les facilitats concedides en defensa van provocar que la diferència augmentés. Els grana es veien superats en totes les facetes del joc i van ser moments on va mancar caràcter a pista.

En els últims deu minuts es va reconduir la situació, es va augmentar la duresa defensiva, fet que va permetre atacar millor i van tornar a veure's moments de bon joc, recuperant bones sensacions col·lectives tot i el resultat.

 

RESULTAT: 97-64