Diumengte 5 de novembre es va viure al pavelló del c/ Jardí un gran partit del Sènior A Femení del CE Sant Nicolau en el derbi vallesà contra un dels equips candidats a jugar la Final Four de Copa Catalunya. Conscients de que seria un partit molt complicat, les grana van sortir amb l’idea de posar molt cara la victòria i van acabar jugant un gran matx.

Des del primer minut el Sant Nicolau va jugar amb una intensitat defensiva i una agressivitat amb la pilota que en molts moments aconseguia descol·locar a un gran Cerdanyola que, tot i aquest ritme de joc, en cap moment va voler creure en una possible derrota.

Els minuts anaven passant i ningú es donava per vençut. A les pilotes recuperades i atacs amb determinació de les de Sant Nicolau, el Cerdanyola contestava amb grans accions individuals per marcar la diferència. A falta de 4 minuts per acabar el partit, hi havia un marcador de 61 – 56 a favor del LAU però un final de partit amb un parcial de 0-13 va fer decantar el duel cap el Cerdanyola que amb 30 tirs lliures tirats més que el Sant Nicolau va acabar guanyant un gran matx.

 

RESULTAT: 61-69