Derrota del Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau en la visita a la pista del líder de la competició, el CB Molins, en un partit marcat per un mal inici dels grana que tot i competir en molts moments del matx, ens va deixar sense opcions. El primer quart va començar amb un equip local més concentrat que ja guanyava 9 a 0 al minut tres.

En aquest període els sabadellencs van estar superats en totes les facetes del joc com demostra el 25 a 10 que reflectia el marcador.

En els següents deu minuts, reacció dels grana, amb una defensa més agressiva i millorant els percentatges en atac deixant un marcador de 33 a 23 al minut 15. A partir d'aquí de nou els errors defensius i la manca d'encert va provocar un parcial final favorable als locals que va deixar el 50 a 29 de la mitja part.

Després del pas pels vestidors els grana van mostrar una millor cara sobretot en defensa que els va permetre competir quasi de tu a tu amb el rival, tot i la joventut dels homes d’Oriol Domínguez no es va deixar de treballar per evitar que el rival augmentés la diferència en el marcador.

Tant sols en els darrers 5 minuts de l'últim període els locals van tornar a ampliar distàncies deixant el 82 a 54 definitiu.

 

RESULTAT: 82-54