El passat diumenge 19 de novembre va tenir lloc la Presentació Oficial de totes les Seccions del CE Sant Nicolau Temporada 2017-2018. La jornada festiva va començar a primera hora de la tarda amb el partit que van disputar el Sènior A Masculí de Copa Catalunya i el Bàsquet Sitges, on el pavelló del carrer Jardí, ple de gom a gom, va acompanyar a l'equip grana a obtenir la victòria.

Paral·lelament, al pati de l'Escola Sant Nicolau ja es preparaven els més de 350 esportistes que formen part de la disciplina del Club Esportiu Sant Nicolau per realitzar la desfilada davant els familiars i amics reunits al pavelló. A més dels 27 equips de Bàsquet, també s'hi van reunir les altres seccions esportives de l'entitat, com l'Iniciació Esportiva, la Psicomotricitat i la Dansa.

 

Cap a les 18h de la tarda s'iniciava l'acte de la presentació, que es va iniciar amb la presentació dels més de 60 membres de l'staff tècnic del CESN que van poder rebre les mostres de reconeixement de tots els presents. Tot just després van sortir els integrants més joves del club, nens i nenes de P3 fins a 1er de primària que van saludar a tota la grada i van gaudir com mai la desfilada. Just després van anar apareixent pel pavelló tots els equips de bàsquet, que van desfilar ajuntant equips de competició amb formació, tots plegats, exemplificant la comunió i els valors de formació presents dins de l'entitat en els seus 34 anys d'història.

 

 

La presentació va comptar amb la presència de la tinent d'alcalde i regidora d'esports de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez; el vicepresident primer de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) Sr. Josep Nadal; el president de la fundació Sant Nicolau Oriol Domingo; i del President del CE Sant Nicolau Jordi Vallhonrat,  així com també de representants d’altres entitats esportives de la ciutat com el CE Escola del Carme, el Creu Alta Bàsquet Sabadell i el Sabadell Sud CB.

Just després de la desfilada, les autoritats van prendre la paraula, començant per el president del CESN Jordi Vallhonrat, que va recalcar la importància dels valors i el respecte dins i fora de la pista i va donar la benvinguda a una nova temporada de canvis estructurals i esportius dins de l'entitat. Després va ser el torn de Marisol Martínez, que va donar les gràcies a la vessant formativa del club, on va destacar el seu paper primordial en la divulgació de l'esport i en especial del bàsquet. Els parlaments els va tancar en Josep Nadal, que des de la FCBQ va agraïr tota la trajectòria del CESN, així com va destacar la bona salut del bàsquet a Sabadell.

 

 

Un cop realitzades diverses fotografies de família, els actes van continuar amb una Xocolatada Popular realitzada al pati de l’Escola Sant Nicolau que tots els presents van compartir just abans de començar el partit de Copa Catalunya que disputava el Sènior A Femení davant el conjunt tarragoní del TGN Bàsquet. Matx emocionantíssim que va acabar decantant-se als instants finals per les grana per 1 sol punt de diferència i que va posar el llaç a una esplèndida tarda al pavelló del carrer Jardí. Jornada lúdico-festiva que va servir per gaudir d'un magnífic diumenge amb victòria dels nostres Sèniors A i sobretot per fer una trobada de totes les Seccions Esportives del Club i seguir impulsant la família Sant Nicolau.

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube