Derrota del Sènior A Masculí del Club Esportiu Sant Nicolau en la visita a la pista del Vedruna en un partit on els sabadellencs, tot i mostrar un joc irregular van tenir opcions fins quasi el final del matx. El primer quart va començar sense un dominador clar, els errors es succeïen en les dues cistelles i cap dels dos equips eren dominadors del joc.

Tant sols uns últim minuts amb més encert local, els va permetre obtenir una petita avantatge de 13 a 10. Els següents deu minuts, els locals, amb un major encert ofensiu van obrir un forat de deu punts en el marcador, el qual es va mantenir fins el descans. Els grana amb mals percentatges en el tir exterior es veien incapaços d'aguantar l'empenta dels locals.

Després del pas pels vestidors, mala sortida grana, els barcelonins, van aprofitar per marxar de divuit punts, moment en el qual van arribar els millors minuts grana, treballant en defensa i sumant des de la llarga distància, van ser capaços de posar-se a tant sols sis punts en els marcador a mitjans de l'últim quart.

Semblava que les dinàmiques havien canviat, però de nou la manca d'encert en els últims minuts va permetre als locals fer- se amb la victòria per 70 a 53.

 

RESULTAT: 70-53