Derbi vallesà entre el Sènior A del CE Sant Nicolau i el Sant Quirze BC A viscut al pavelló del carrer Jardí diumenge 3 de desembre. Una mala primera part, deixa als grana sense opcions de victòria tot i intentar-ho fins al final amb mes cor que cap. Ja des del principi els visitants es van fer amb el control del joc i del marcador, amb uns jugadors locals tous en defensa i erràtics en atac que van cedir les primeres diferències en el marcador.

En els segons deu minuts poc va canviar, l'equip sabadellenc es va perdre ofensivament i tant sols accions individuals puntuals permetien seguir a remolc d'un Sant Quirze més encertat en atac, 25 a 43 a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, els grana van ser uns altres, van endurir la defensa i van mostrar un millor joc col·lectiu, fet que els va permetre rebaixar la diferència fins al 53 a 63 a mitjans de l'últim quart, però de nou la manca d'encert en moments important no els va permetre tenir opcions reals de partit tot i la millora general de la segona part, deixant un marcador final de 68 a 84.

 

RESULTAT: 68-84