L'activitat de bàsquet del CESN no s'atura en aquest pont de desembre. Si bé les competicions oficials si tindran una setmana de descans, varis equips del nostre club participaran en tornejos de bàsquet, fent que la pilota segueixi botant aquests dies de festa amb molta intensitat. 5 equips de l'entitat participaran del Torneig Ciutat de Vic, 1 equip al TopBàsquet de Sabadell, 1 al Torneig Solidari de Cornellà i 1 més a la Copa Torrot Maresme.

 

TORNEIG CIUTAT DE VIC (VIC - del 6 al 10 de desembre)

5 equips del CESN en total participaran d'aquest torneig a la capital osonenca que s'organitza des del 6 fins al 10 de desembre. Cada dia es jugarà una categoria, iniciant amb el Pre-Mini Masculí Grana que hi participarà dimecres dia 6, el Mini Masculí Escuín que ho farà el dijous dia 7, l'Infantil 3 Masculí participarà el divendres dia 8, l'Infantil 2 Masculí el dissabte dia 9 i tancarà el Cadet Masculí jugant el diumenge dia 10.

Podeu descarregar tota la informació del torneig punxant en els enllaços corresponents de les categories. Hi trobareu els calendaris i pistes de joc.

 

 

IX TOPBÀSQUET CIUTAT DE SABADELL (SABADELL - del 7 al 9 de desembre)

El Club Esportiu Escola Pia organitza el ja tradicional Top Bàsquet durant aquest pont de desembre. El CESN enguany participarà amb l'Infantil 1 Masculí on s'haurà de medir amb equips de molta entitat, prestigiosos i de molt nivell. La competició durà fins a 3 dies (del dijous 7 al dissabte 9 de desmbre), on primer s'haurà de jugar una fase de grups, per després encarar les eliminatòries i la fase final.

Podeu descarregar tota la informació del torneig punxant l'enllaç inferior. Hi trobareu els calendaris i pistes de joc.

 

 

VI COPA TORROT MARESME (LLAVANERES - ST- VICENÇ MONTALT - del 7 al 9 de desembre)

El Mini Femení participarà de la VI edició de la Copa Torrot Maresme que organitza el Bàsquet 3 Viles a cavall entre dues poblacions, Sant andreu de Llavaneres i Sant vicenç de Montalt. El nostre equip iniciarà la participació el dijous 7 de desembre a la tarda per en dos dies disputar una Fase de Grups i dissabte 9 de desembre fer la Fase Final i la Cloenda del torneig.

Podeu descarregar tota la informació del torneig punxant l'enllaç inferior. Hi trobareu els calendaris i pistes de joc.

 

 

 

III TORNEIG CADET SOLIDARI MARATÓ TV3 (CORNELLÀ - 10 de desembre)

El CB Cornellà organitza la III edició del Torneig Cadet Solidari amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3 enguany dedicat a les malalties infeccioses. El nostre Cadet 1 Femení prendrà part del Torneig i el disputarà durant el diumenge 10 de desembre al pavelló de Rubió i Ors de Cornellà.

El Torneig consta d'una primera fase de grups per determinar les posicions dels encreuaments finals.

Podeu descarregar el calendari punxant a l'enllaç inferior.

 

 

Desitgem tota la sort del món a tots els nostres equips en les seves respectives competicions i esperem que puguin gaudir d’una bona experiència plena de bàsquet i convivència.

Tot el desenvolupament dels tornejos es podrà seguir a través de la nostra web, i via xarxes socials (Twitter: @CESantNicolau, Facebook: ClubEsportiuSantNicolau, Instagram: @laubasketball), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres equips.