El passat dimarts 19 de desembre a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20:00 en segona convocatòria es va dur a terme, l'Assemblea General Ordinària de Socis. L'acte el va iniciar el Sr. President, Jordi Vallhonrat, donant la benvinguda a tothom i explicant les sinèrgies amb l'Escola i el procés d'adhesió de la "nova" Secció Esportiva de la Fundació que esdevindrà durant aquest proper any 2018.

Es van repassar el tancament de pressupost 2016-17 i la valoració del pressupost 2017-18. Es va aprovar una revisió de quotes amb un increment d'un 1%, en la mateixa línia presentada i aprovada en l'Assemblea de l'Escola, el passat 30 de novembre.

A nivell esportiu, es va explicar l'organigrama tècnic, les directrius esportives i la línia a seguir traçada pel Club Esportiu Sant Nicolau, tant en matèria d'activitats Extraescolars com en la Secció de Bàsquet. Entre les dues activitats sumen pràcticament 400 esportistes que a diari realitzen esport a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau.

Per clausurar l'assemblea en Jordi Vallhonrat, va fer èmfasi amb els "timings" a seguir per l'adhesió del Club Esportiu Sant Nicolau com a nova Secció Esportiva de la Fundació Sant Nicolau i s'avança en que els responsables del Club estan treballant en un canvi de Logotip, marca i equipatges esportius de cara a la propera Temporada 2018-19 i que cal seguir potenciant la presència a xarxes socials i comunicació.