L' X-Mas Camp Kyrya del Club Esportiu Sant Nicolau va donar el seu tret de sortida el dia 27 de desembre de 2017 amb ganes i molta il·lusió per part de tots els participants. Més de 80 nens i nenes van participar de les diverses activitats organitzades, que anaven del tradicional Casal de Nadal, al Campus de Bàsquet i als Workouts 100% Bàsquet, i que s'allaragarien fins el 5 de gener de 2018.

 

 

El primer dia ens vam reunir per deixar clars aspectes de funcionament i dividir en els diversos grups per edats. Cada grup va perfeccionar l'acció tècnica que li tocava diàriament fent així la passada, el bot i el tir, en cadascun dels dies. A més a més, vam viure competicions de 1c1, 2c2 i 3c3, així com d'altres esports com l'handbol o el bàdminton. El dia 29 es va concloure el primer torn amb el tradicional 'All Star Game' per categories i l'entrega de diplomes.

 

 

El segon torn s’iniciava el 2 de gener del 2018 on, entrenadors/es i jugadors/es, veníem disposats a aprendre molt i passar-nos-ho d’allò més bé. Durant els 4 dies vam gaudir d’un fabulós clima el que ens permetia utilitzar totes les instal·lacions de l’escola en la seva totalitat. Els més petits combinaven manualitats i diverses activitats amb el bàsquet mentre que els grans dedicaven tres quartes parts de la jornada a la millora i la competició de l’esport que més els hi agrada. L’altre fracció de temps coneixíem i competíem en altres esports com hoquei, futbol o pitxi. En definitiva, un campus replet d’energia i bones sensacions per iniciar un bon any.

 

No us oblideu de visualitzar el Vídeo-Resum (a la part inferior de la notícia), així com la Galeria Fotogràfica.