Important victòria del Senior A Femení del CE Sant Nicolau per començar el 2018 a la difícil pista de la JE Terrassa en el que va ser un atractiu derbi entre dos equips del Vallès Occidental. El partit ha començat clarament dominat per l’equip egarenc, demostrant superioritat i posant un marcador molt advers per arribar a la mitja part guanyant de 14. (34-20).

No obstant això, la segona part ha canviat de color. Les grana han sabut frenar els atacs de les terrassenques a la vegada que han reduït les pilotes perdudes que a la primera part les ha deixat sense anotar en moltes possessions. Un contundent parcial de 13-40 a la segona meitat ha acabat marcant el desenllaç del partit, aconseguint així, una important victòria.

RESULTAT: 47-60