A partir d'avui dimarts 30 de gener s’efectuarà un relleu a la banqueta del Sènior A Masculí del CESN, on Oriol Domínguez, el fins ara entrenador grana, en una decisió consensuada amb el Club, fa un pas al costat. Es farà càrrec de l'equip,  debutant ja aquest diumenge al Pavelló de La Plana contra el Círcol Catòlic de Badalona, Diego Martínez, entrenador del Júnior 1 Masculí de l’entitat.

En Diego tindrà com a ajudant a Edu Arizmendi, també entrenador de base del club dirigint el Júnior 2 Masculí. Ambdós entrenadors agafen el projecte amb ganes i ambició per capgirar la situació esportiva, donar un impuls a l'equip i fer una aposta de formació amb els més joves. Es busca, a banda d'un revulsiu, una aposta clara per l'estructura de Club amb gent de cantera i treballar amb una plantilla on l'edat mitja és de 20 anys, essent sense dubte, la plantilla més jove dels 28 equips que formen la Copa Catalunya.

Des del Club Esportiu Sant Nicolau es vol agrair enèrgicament la tasca i l'esforç dedicat per Oriol Domínguez que va agafar les regnes de l’equip aquesta temporada, demostrant ser no només una excel·lent persona sinó també un Entrenador en majúscules. L’Oriol seguirà vinculat al Club grana on ha estat les últimes 7 temporades i on es vol que segueixi ajudant en la formació dels més joves, desitjant que la relació entre les dues parts continuï aportant moltes coses positives.

Desitjar també la màxima de les sorts en el treball d’aquesta nova etapa que arrenca avui mateix a les banquetes pel tàndem format per el Diego i l'Edu, que tot i aquest nou repte, no deixaran les seves tasques amb els respectius equips júniors del Club.