Bones sensacions amb l’estrena del nou cos tècnic del Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau, tot i la derrota a la visita a la pista del Círcol Catonifici de Badalona. A l'inici els locals van sortir amb un ritme molt alt  i els grana no van estar gaire encertats de cara a la cistella. Els va faltar més confiança ofensiva i agressivitat a l’hora d’atacar.

Aquest avantatge (17-5) va permetre als locals jugar amb menys pressió en atac durant tot el partit.

Els següents deu minuts no van tenir un dominador clar. Els grana seguien tenint poc encert  (11-9) però fent una gran defensa,  i sobretot aguantant gent de més alçada. A la mitja part es va arribar amb un 28-14 a l’electrònic.

A  inici del tercer quart, el Círcol va fer un parcial de 9-2, que va obligar als visitants a demanar temps mort per tornar a competir. Els grana tot i la millora en atac respecte als dos primers quarts, no acabaven de mostrar la seva millor versió ofensiva (21-12 de parcial).

En els últims deu minut els nostres van treure el caràcter ofensiu que els hi va mancar als  altres quarts. Van donar la cara davant un equip que a casa seva, juga de manera molt solvent. Van anar creixent mica en mica el nivell ofensiu durant el partit (8-19 en els últims 10 minuts).

L’equip renova les ganes de treballar aquestes dues setmanes per seguir millorant i arribar a la millor versió del conjunt el més aviat possible.

 

RESULTAT: 57-45