Bon partit dels grana davant el segon classificat del grup. L’equip sabadellenc va saber treure el caràcter ofensiu que va faltar a l’anterior partit competint  davant un equip que té una de les millors plantilles de la competició. A l'inici els locals van sortir amb ganes de guanyar el matx i amb molta intensitat i això va permetre als sabadellenc endur-se el primer quart (25-20), sorprenent a l’equip rival.

Els col·legials van fer un període espectacular tan en atac, corrent i sent protagonistes del joc, com  en defensa, on van estar molt concentrats i posant en dubte al rival amb una zona 2-3.

Els següents deu minuts, els visitant es van trobar més còmodes, demostrant la seva qualitat i rotació de plantilla. Tot i així els grana van saber plantar cara i van acabar la primera meitat perdent només de 5 punts (38-43).

En el tercer quart, els locals no van saber implantar el ritme adequat i el SESE cada cop es va trobar més còmode i així es va endur amb claredat el període, marcant una gran diferència (5-21).

En els últims deu minut els de Sabadell van fer un millor parcial i van saber tornar al partit competint fins al final, acabant empatant l’últim quart (17-17), però va ser insuficient per poder disputar la victòria als barcelonins.

 

RESULTAT: 60-81