Bon partit dels Sènior A Masculí del CE Sant Nicolau davant un dels equips mes potents del grup. Els locals van sortir molt concentrats i amb ganes de guanyar el partit. L’equip visitant, amb una plantilla de nivell i molta experiència, va jugar un partit molt intel·ligent, fent-li mal als sabadellencs en els moments claus del partit.

A l'inici els locals van sortir amb molta intensitat i això els hi ha permetre endur-se el primer període, sorprenent a l’equip rival (23-19).

Als següents deu minuts, els visitant es van trobar més còmodes, demostrant la seva qualitat i rotació de plantilla. Els locals van tenir els minuts de desconnexió de cada partit i el Ciutat Vella el va aprofitar per marxar al descans 14 punts amunt i amb la tranquil·litat d’estar còmode dominant el joc (30-44).

En el tercer quart, els locals van posar una pressió tota la pista per tornar a entrar al partit, però el Ciutat Vella estava amb molta confiança i va a jugar molt bé las seves cartes. Els grana van trobar la seva bona versió del començament de matx i van poder guanyar el quart (16-15) i acabar el 3er quart (46-59).

En els últims deu minut els santnicolauencs van fer un gran quart  i van saber competir fins al final, demostrant que quan esta endollat és un equip que pot fer molt mal als seus rivals. El Sant Nicolau va  arribar a posar-se a 7 punts a falta de 3 minuts, però tot i acabar guanyant l’últim quart (27-21), la victòria va volar a terres barcelonines.

 

RESULTAT: 73-80