Molt bon partit del Sènior A Masculí a la pista de l’AD Torreforta de Tarragona. L’equip grana va sortir concentrat i va fer un partit molt seriós fins els últims minuts on es van anar desinflant i els hi va faltar ambició. A l'inici els de Sabadell van sortir motivats i amb bon encert des dels 6,75, guanyant el quart 17-23. Se’ls veia confiats i amb il·lusió de guanyar.

Els següents deu minuts, els locals es van anar habituant a la zona i van anar escurçant la diferència de punts. Finalment, es va marxar a la mitja part guanyant de dos punt (34-36).

En el tercer quart, els del Torreforta van sortir molt agressius en l’1contra 1 i carregant en el joc interior. Encara així, els grana no van decaure i estaven ficats en el partit, mantenint una bona dinàmica de joc. El tercer quart va acabar 27-23 a favor dels locals.

Als últims minuts del partit es va eixamplar la diferència a favors dels tarragonins, fent valer el seu potencial amb el joc interior dels seus estrangers. El quart va acabar 26-19 per un resultat final de 87-78 per l’AD Torreforta.

 

RESULTAT: 87-78