Gran partit dels grana, tot i la derrota. Els locals van sortir molt concentrats i amb ganes de guanyar el matx. L’equip visitant, amb una plantilla de nivell  i una barreja de jugadors  amb talent i que havien jugat a altres categories superiors, no es van sentir en cap moment del partit còmodes davant la zona 2-3 del locals.

A l'inici, els equips van sortir amb  molta intensitat, intercanviant cistelles amb un joc molt alegre per la grada (19-20).

Els següents deu minuts, la dinàmica del partit va ser la mateixa que al primer quart, es va notar la rotació de plantilla més àmplia que tenien els visitants i això els hi va permetre marxar al descans set punts  amunt (35-41).

En el tercer quart, els sabadellencs van posar una pressió a tota la pista per no desconnectar-se del partit però ràpidament van col·locar de nou la defensa zonal amb que l’equip visitant tenia dificultats per  trencar-la. Aquest quart el va guanyar un altre cop el Santfeliuenc però el Sant Nicolau no es va despenjar del partit en cap moment (50-57).

En els últims deu minut els grana van fer un gran període  i van saber competir fins al final amb opcions reals de guanyar el partit. El Sant Nicolau va  arribar a posar-se per davant (68-67) a falta de 2 minuts, jugant molt bé el què estava plantejat, però es va quedar sense premi. Els visitants  van aconseguir anotar cinc punts seguits per sentenciar el partit (69-74).

 

RESULTAT: 69-74