El dissabte 10 de març va tenir lloc el XVII Torneig Pre-Mini Memorial Salvador Girbau a les 4 pistes (2 exteriors i 2 al pavelló) de les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau. En aquesta ocasió tant la categoria femenina com la masculina es van disputar el mateix dia, en el que va ser una magnífica jornada des de les 9h del matí fins gairebé les 21h de la nit. 

 

 

Un total de 25 equips (15 masculins i 10 femenins) van passar per l'Escola i van gaudir de la cita basquetbolística. Uns 250 jugadors aproximadament, així com tècnics, familiars, amics, col·laboradors i voluntaris van fer que el dia fos magnífic i que gaudíssim d'un bàsquet de formació de nivell, i no només basquetbolístic, ja que també es va viure un molt bon clima humà. L'activitat donava el tret de sortida a les 9h del matí amb els primers partits i no va tenir cap aturada fins a la seva finalització. 

La distribució dels equips es va intentar fer respectant els nivells d'aquests i buscant l'opció més ajustada. Els equips masculins van dividir-se en els grups 1A, 1B 2 i 3. Totes aquestes categories estaven formades per 4 equips exceptuant la categoria del grup 3 que estavaformada per 3 equips. En l'apartat femení, teníem els grups 1A i 1B, ambdós formats per 3 equips, i el grup 2 format per 4 equips. 

 

 

Els equips no només van disputar els partits de lligueta i els posteriors creuaments, sinó que també van realitzar altres activitats que van tenir un gran èxit. Aquestes activitats són l'espai de cinema, la participació del Taller de Vivenciació i Sensibilització de Bàsquet en Cadira de Rodes, una xocolatada i diversos concursos que van amenitzar la diada. Aquests concursos estaven dirigits tant als jugadors com als seus acompanyants. A banda d'això, vam realitzar un concurs fotogràfic, on tothom qui volgués podia pujar una fotografia a les xarxes socials acompanyada de l'etiqueta #torneigLAU per tal de guanyar un obsequi gentilesa de Totalsport Tres Creus (Calderón)

Cal destacar també que vam realitzar una rifa, als instants previs a les finals del grup 1, de diverses samarretes NBA, pantalons i mitjons, entre d'altres objectes esportius, gràcies a la col·laboració de 23 Basketball i Totalsport Tres Creus (Calderón). Amb la rifa i els concursos els aficionats van anar preparant-se per gaudir de les dues grans finals. 

 

 

Pel que fa els equips masculins, aquesta edició vam poder comptar amb clubs ja clàssics a la cita com el CB Cornellà, l'UE Mataró, el Sant Josep de Badalona, el Bàsquet Joviat o el CN. Sabadell. A més, vam poder comptar amb la presència d'equips com l'UBSA de Sant Adrià, el CB Castellar, el CB Grup Barna, el CB Castellet, els Salesians de Badalona, l'Escola Pia de Figueres, el CNTàrrega, l'AE Minguella i el CB Sant Pere de Terrassa. Alguns d'ells van venir tant en categoria masculina com femenina i la totalitat dels equips van fer gal·la de la seva il·lusió i ganes de jugar a aquest esport que tant ens estimem. 

Els guanyadors de les diverses categories van ser l'UE. Mataró, tant en categoria femenina, com masculina del grup 1. Ambdós van superar brillantment als seus rivals a les finals. El premini A femení de l'UE. Mataró va superar al CN Sabadell A per un resultat de 43-23, i el premini A masculí va guanyar el seu partit contra el CB Sant Josep de Badalona amb un resultat de 58-50. Així doncs, l'UE. Mataró es proclamava campiona de les dues categories del grup 1. Al grup 2 masculí, el guanyador va ser el CB Grup Barna i al grup 2 femení l'equip guanyador va ser el CB Sant Pere de Terrassa. Per últim, al grup 3 masculí els Salesians de Badalona van ser els guanyadors. Tots els equips participants, però, van rebre el seu corresponent trofeu. 

 

 

Només ens resta agrair a tothom que va fer possible aquest torneig 'sponsors', organitzadors, voluntaris, jugadors i famílies, entrenadors... A tots ells i a totes elles, moltes gràcies per posar el vostre esforç en que tot sortís rodó.

Esperem poder retrobar a tothom en l'edició de l'any vinent, on desitgem tornar a viure d'un Torneig esplèndid del més pur bàsquet formatiu.

No us oblideu de visualitzar el Vídeo-Resum del torneig, així com les galeries fotogràfiques, el palmarès, els resultats i les classificacions!

 

INFORMACIONS DEL TORNEIG

Pots visualitzar la informació del XVII Torneig Pre-Mini LAUBasketball Salvador Girbau punxant sobre cadascuna de les següents entrades: