El passat 24 de febrer els grups de P5 i 1r d’Iniciació Esportiva ens vam estrenar participant a la nostra primera Trobada d’Escoles de Bàsquet! Aquestes trobades tenen l’objectiu de fomentar el gust i el plaer per l’esport a través del bàsquet però també pretenen emocionar-nos i gaudir des de la relació amb els nostres iguals i des del sentiment de pertinença a un grup i a un equip.

 

 

El 24 de febrer vam jugar al pavelló del Club de Bàsquet Regina Carmeli, a Rubí. Una trobada molt especial ja que va ser la nostra estrena i hi vam participar tan P5 com 1r.

 

 

El dissabte passat dia 10 de març, el grup de 1r hem estat convidats al pavelló poliesportiu de Molins de Rei pel Club de Bàsquet Molins. Una trobada on vam jugar moltíssim, fins a 3 partits, i vam conèixer altres clubs de bàsquet com el Sant Just Desvern. Veieu les nostres cares de felicitat a les fotografies? Formem un gran equip!

 

 

La propera trobada serà el dia 18 de març a Castellar de Vallès i hi estem convidats el grup de p5 i 1r! No us perdeu la nostra crònica!