S'acosta la Setmana Santa, però lluny de parar l'activitat de bàsquet, el CESN viurà dies d'autèntica passió i convivència. Els propers dies es cel·lebraran diversos tornejos de bàsquet, prestigiosos i amb bon nivell competitiu, escampats a diverses localitzacions, on fins a 6 equips de la nostra entitat participaran d'esdeveniments a Cambrils, Blanes, Salou/Reus, Amposta i Saragossa.

 

XV TORNEIG INTERNACIONAL TGN BÀSQUET (CAMBRILS - del 23 al 28 de març)

El Mini Masculi Escuin disputarà el 15è torneig internacional Tgn Básquet que tindrà lloc a la localitat de Cambrils entre els dies 23 al 28 de març i amb un total de 72 equips participants. Els nostres han quedat enquadrats al grup B juntament amb el CB Cambrils, el Lliçà d'Amunt, l'AESE, la Salle Tgn i l'UCD Dublin Bastball Club, equip que juntament amb el Toulousse del grup A donen la pinzellada internacional a torneig.

Els nostres debuten el dissabte 24 de març a la 13.00h contra el CB Cambrils. Jugaran dos partits dissabte i tres partits diumenge. Dilluns 26 és el dia de descans i podran gaudir d'un dia complet als parcs d'atraccions de Port Aventura i Ferrari Land. Dimarts 27 es jugaran diversos encreuaments i el dimecres 28 conclourà el torneig amb el 3r i 4t lloc i la final. Desitgem molta sort al nostre mini masculí i que gaudeixin al màxim del torneig.

 

 

GLOBASKET 2018 (BLANES - del 24 al 29 de març)

El Torneig Globasket del 24 al 29 de març comptarà amb la participació del nostre Infantil 1 Masculí Calderon Sport, que es desplaçarà fins a Blanes per participar en categoria U14 amb equips d’arreu d’Europa: Alemanya, Grècia, Israel,Itàlia i Txèquia, així com també algunes de les canteres més fortes d’Espanya inclòs alguns equips d’equip ACB com el Baskonia.

L’objectiu del torneig és gaudir principalment  de l’experiència i també aprofitar uns dies de l’equip amb el tècnic Sergi Sànchez on molts dels nois porten prop de dos anys, en el que de ben segur serà una bona aventura.

 

 

MARE NOSTRUM CUP BASKET 2018 (SALOU/REUS - del 26 al 28 de març)

Els Júnior 2 i 3 Masculins també marxen de Torneig. Els jugadors de l’Edu Arizmendi i l’Arnau Sabater participaran al Torneig Mare Nostrum de Salou que és celebrarà els dies 26,27 i 28 de març.

Aquest torneig, que els dos equips el jugaran en els seus nivells de competició respectius, serà segur una bona aventura de convivència, així com una experiència per respirar bàsquet i gaudir d’una de les poblacions del litoral català.

 

 

ZARABASKET CUP - CIUDAD DE AMPOSTA (AMPOSTA - del 29 de març a l'1 d'abril)

El Cadet 1 Femení participarà durant les dates de Setmana Santa al torneig de Zarabasket Cup “Ciudad de Amposta” organitzat per QL Sport en la seva sèptima edició que es durà a terme del 29 de març a l’1 d’abril.

Les grana compartiran grup en la primera fase amb Mendillori S.T. (Pamplona, Navarra) i Vinarós Serverol (Castellón). Els partits es disputaran al Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres del Ebre, centre esportiu que disposa de més de 10 pistes cobertes en una extensió de 250 metres, ubicades molt a prop del lloc on s’allotjarà l'equip, ubicat a un entorn tranquil que ofereix les Terres de l’Ebre. Molta força a les cadets perquè es segueixin consolidant com a equip i creixent com a jugadores.

 

 

XII MHL SPORTS BASKET (SARAGOSSA - del 29 de març a l'1 d'abril)

El Júnior 4 Masculí Kyrya anirà del 29 de març a l’1 d’abril a Saragossa a un dels tornejos de més renom, el XII MHL Sports Basket, amb les millors canteres d’Espanya i diverses ACB com l’Estudiantes de Madrid i el Joventut de Badalona. La generació grana de 2001 tindrà l’oportunitat de jugar uns dies contra alguns dels equips que disputaran el Campionat d’Espanya enguany.

Serà una gran oportunitat per tastar com competeix l’equip amb alguns dels millors conjunts júniors de la península.

 

 

Desitgem tota la sort del món a tots els nostres equips en les seves respectives competicions i esperem que puguin gaudir d’una bona experiència plena de bàsquet i convivència.

Tot el desenvolupament dels tornejos es podrà seguir a través de les xarxes socials (Twitter: @CESantNicolau, Facebook: ClubEsportiuSantNicolau, Instagram: @laubasketball), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres equips.

Una Setmana Santa plena de Bàsquet!

 

RECORDA LES EDICIONS ANTERIORS DEL TORNEIG DE CAMBRILS

 

RECORDA LES EDICIONS ANTERIORS DEL TORNEIG ZARABASKET CUP

 

RECORDA LES EDICIONS ANTERIORS DEL TORNEIG DE SARAGOSSA