Durant aquesta Setmana Santa, fins a 6 equips del CESN van participar en tornejos organitzats arreu del territori. Ja fa anys que les expedicions grana desembarquen en diversos tornejos de prestigi durant aquestes dates, i enguany, hem tingut representació a esdeveniments emblemàtics com Cambrils, Salou, Lloret, Amposta i Saragossa.

 

XV TORNEIG INTERNACIONAL TGN BÀSQUET (CAMBRILS - del 23 al 28 de març) - MINI MASCULÍ ESCUÍN

VALORACIÓ DAVID GARRIDO: El passat divendres 23 de març el Mini Masculí Escuín va anar fins a Cambrils per participar en el tradicional Torneig de Setmana Santa organitzat pel TGN Bàsquet. Els grana van viure una experiència molt positiva, doncs van compartir uns dies amb els seus companys d'equip, van anar a PortAventura i Ferrariland i es van imposar en una final molt igualada al Tolouse Travel Team, equip francès. El cap de setmana es van imposar a la fase prèvia a tots els equips del grup. El dimarts, després del dia de "descans" a Port Aventura es van imposar al Sedis Bàsquet i es van classificar per la gran final de dimecres. En aquesta, els santnicolauencs van estar per damunt en el marcador durant tot el matx i quan semblava que el combinat francès s'acostava, els granes van mostrar una alta efectivitat de cara a cistella i es van acabar enduent la copa de campions a Sabadell. 

 

 

GLOBASKET 2018 (LLORET/BLANES - del 24 al 29 de març) - INFANTIL 1 MASCULÍ CALDERÓN SPORT

VALORACIÓ SERGI SÀNCHEZ: L'infantil 1 Calderón Sports va competir durant la setmana santa al torneig Globasket de Lloret i Blanes. Va ser un torneig on volíem assolir l'objectiu d'agafar sensacions per l'exigent recta final de temporada. Després d'una fase de grups impecable on vam quedar invictes i primers de grup, i d'una semifinal on vem fer una molt bona segona part, arribariem a la final vs Maresme 3 Viles, (conjunt amb els que ja ens hem enfrontat molts partits aquest any entre competicions prèvies, regulars i diversos tornejos) però la carrega física i un matx desencertat ens van privar de guanyar el torneig, quedant així Sots-Campions de la nostra categoria.

 

 

MARE NOSTRUM CUP BASKET 2018 (SALOU/REUS - del 26 al 28 de març) - JÚNIOR 2 I 3 MASCULÍ

VALORACIÓ ARNAU SABATER: El Junior 3 Masculí va passar per diferents situacions en el darrer torneig de setmana santa. L’equip competitivament no va aconseguir opcions d’arribar a disputar la final, tot i això, ha servit per consolidar el grup i divertir-se envoltats de bàsquet. Els grana no van saber jugar calmat i mantenir una defensa sòlida durant els partits en general. Van aparèixer situacions les quals vam saber tirar endavanat fent el rol que li tocava a cadascú, i com a grup tenim el rumb més marcat, sabem el que volem i el que aportem cada integrant d’aquest.  En general vam passar una molt bona estada a l’hotel el qual estavem allojats. Vam disfrutar de cada día del torneig, i l’equip s‘endú un bon record de l’esdeveniment esportiu.

VALORACIÓ EDU ARIZMENDI: Torneo muy positivo para el Júnior 2 Masculino el celebrado en Salou donde ha reinado el buen ambiente y la diversión. En cuanto a lo que es el básquet en general, salvo un mal primer cuarto ante Mollet, el resto del torneo fue francamente bueno, con un juego en equipo y una intensidad muy reseñables hasta obtener el tercer puesto final ganando con holgura casi todos los partidos. Como los propios jugadores han manifestado, el torneo ha ido de sobresaliente.

 

 

ZARABASKET CUP - CIUDAD DE AMPOSTA (AMPOSTA - del 29 de març a l'1 d'abril) - CADET 1 FEMENÍ

VALORACIÓ POL SARDÓ: Aprofitant els ultims dies de festa de Setmana Santa el Cadet 1 Femení vam anar de torneig. A la fase de grups es va guanyar un partit amb molta superioritat i l'altre es va perdre degut a no saber sobrepassar el ritme de les rivals. Tot i això es va arribar a quarts de final on es va perdre de poc per petits errors nostres, fent que juguéssim per la 5na i 8na posició. Al final vam acabar en una destacada setena posició amb molts minuts a les nostres cames. Molt bones sensacions a nivell d'equip.

 

 

XII MHL SPORTS BASKET (SARAGOSSA - del 29 de març a l'1 d'abril) - JÚNIOR 4 MASCULÍ KYRYA

VALORACIÓ ANDREU CERVERA: Finalitzem el torneig MHL Saragossa classificant el conjunt en la posició 14 de 32 equips. Més enllà dels resultats molt satisfet d'aquest gran torneig. Crec que ha estat senzillament genial per els nostres Júniors de primer any, ja que han competit contra grans equips de segon any, amb la majoria de conjunts que enguany formaran part del Campionat d'Espanya de clubs. Hem competit i plantat cara contra tothom marxant amb un balanç de 3 victòries i 3 derrotes. Ha estat el que l'equip necessitava per el vital final tram de temporada. Felicitar a la genial organització de MHL, quina feinada darrere i quina gran festa de bàsquet!