Gran victòria del Sènior A Masculí del CESN davant del primer classificat del grup en un partit molt intens. Els locals van sorprendre al rival amb una alta intensitat i amb un gran ritme de joc i van ser els clars dominadors de bona part del matx. Durant el primer quart, els sabadellencs van sortir, com sempre, a imposar el seu ritme de joc.

Als visitants els hi va costar entrar en el partit i van fallar molt en el tir exterior, que és la seva especialitat. El quart va acabar amb l’electrònic  a favor dels locals 16-11.

El següents deu minuts van ser de molt encert en atac i poca efectivitat defensiva per part d’ambdós equips. Els de Molins van augmentar la intensitat, però els grana no van deixar de jugar al mateix ritme. El període va finalitzar molt igualat amb un empat (24-24), marxant als vestidors amb 5 punts d’avantatge pel Sant Nicolau (45-40).

Al tercer quart, Molins va demostrar perquè és el líder de la competició i va passar per sobre dels santnicolauencs, acabant el període amb un contundent parcial de 13-27.

El darrer període va ser un espectacle ofensiu del locals, destacant com a fet més important el caràcter d l’equip al moment clau del matx. Els grana venien de competir totes les darreres jornades però sense obtenir el premi final de la victòria, però aquest cop no van deixar escapar l’oportunitat i van aconseguir una meritòria recompensa imposant-se 24-10 en els darrers 10 minuts de partit i adjudicant-se la victòria per un resultat final de 77-72 que va fer justícia al partit vist al pavelló del carrer Jardí.

 

RESULTAT: 77-72