Nova derrota pel Sènior A Femení del CE Sant Nicolau en l’inici de la segona volta d’aquesta fase decisiva. L’equip va mostrar uns molt bons minuts al començament del partit. Les grana van sortir mentalitzades de lo important que era fer bé les coses en un partit on a la primera volta es va fer el ridícul, i van sortir centrades i intenses com feia jornades que no es veia.

Aquest ritme de joc va sorprendre d’inici al Banyoles i això va permetre acabar el primer quart amb 21-9.

Un segon quart amb quatre triples visitants va ajustar el marcador tot i que es continuava jugant a molt bon ritme, i arribant a la mitja part amb un 32-29 assegurava un bon tram final de partit.

L’inici de la segona part va ser dominat per les sabadellenques que amb un parcial de 21-15 i sense donar tirs lliures a les visitants feien entrar als últims 10’ amb un marcador +11. Però en l’últim període, les idees en atac es van col·lapsar i les visitants tir lliure rere tir lliure van aconseguir donar la volta al marcador per acabar guanyant un partit molt ajustat 61-63, on la diferència de tirs lliures va ser massa determinant (11-41).

 

RESULTAT: 61-63