Bon partit del Sènior A Masculí en la seva visita a Sant Quirze. Un partit marcat per l’encert ofensiu de ambdós equips. Els locals van sortir del vestidor amb la idea de dominar el partit, posant un 7-0 que va preocupar als visitants. Els grana volien arribar al final del matx amb opcions de guanyar i no es volien despenjar del marcador.

Ambdós equips van començar a mostrar un gran nivell ofensiu que va marcar el desenvolupament del partit.

Els següents deu minuts, els locals es van trobar més còmodes, amb més espais i, notant el desgast físic i la poca rotació de banqueta dels visitants, van marxar al descans (51-38).

En el tercer quart, els sabadellencs van sortir amb bona actitud i van guanyar el quart, els verd i negres seguien dominant el partit però no aconseguien marxar del marcador i tancar l’electrònic  (24-25).

L’últim quart, els sabadellencs van posar tota la energia a pista i van estar molt a prop del rival, guanyant el període. Els locals, però, van tancar el partit  des de la línia de tirs lliures, evitant la remuntada col·legial. Un gran matx pels aficionats, en un derbi que va ser molt disputat i que al final va caure de banda local per un ajustat 95-91.

 

RESULTAT: 95-91