Partit molt desigual amb dues parts molt diferents. La primera més ajustada amb un quart inicial on els grana van poder competir i una segona que els locals van dominar amb total claredat. Els de Sant Cugat van sortir molt intensos i van tenir molt encert. Després d’un 25-7, els grana van saber reaccionar i es van apropar al rival, quedant 25-19 al primer quart.

Els següents deu minuts, els locals van seguir amb el seu encert en atac i dominant el partit. Per altra banda, els sabadellencs van intentar mantenir les opcions però cada cop la cosa era més difícil.  El quart es va acabar 26-15 i els dos equips van marxar al vestidor amb 51-34.

En el tercer període, els santcugatencs van trencar el partit i van ampliar la diferència amb els grana. Els visitants no van poder reaccionar en cap moment i el quart es va acabar 24-10, posant molta distància a l’electrònic.

L’últim quart va seguir la tònica de la segona part. Els locals amb un joc molt dinàmic i anotant molt, van ser superiors als grana, que cada cop s’anaven ensorrant i no van ser capaços de d’aixecar el matx. El quart va finalitzar 22-14, i matx amb victòria dels de Sant Cugat.

 

RESULTAT: 56-91