El passat diumenge 6 de maig, el Júnior 4 Masculí KYRYA va aconseguir classificar-se per a les Fases Finals del Campionat de Catalunya Júnior 1er any (equips formats íntegrament per jugadors nascuts l'any 2001) i ho va fer de manera brillant, obtenint la 1ª plaça del seu grup de Lliga Regular amb un balanç de 22 victòries per només 4 derrotes.

Ara doncs, lluitaran per obtenir accés a la Final a 4 de la competició, i si aconsegueix una plaça, automàticament s'haurà aconseguit el principal objectiu de la temporada que és obtenir el dret per disputar la lliga de Júnior Masculí Preferent la Temporada 2018-2019.

L'equip ha quedat enquadrat en el Grup 03 juntament amb el Boet Mataró, el CB Mollet i el JAC Sants. En el cas de l'equip barceloní, els grana no han de jugar contra ells, ja que ho van fer durant la fase regular, arrossegant doncs els resultats previs dels seus enfrontaments que varen ser dues victòries. Per tant els sabadellencs entren en el grup amb un balanç positiu de 2-0, de mateixa manera que ho fa el Boet Mataró al tenir els dos partits guanyats contra el Recanvis Mollet.

La competició de Fases Finals s'iniciarà el cap de setmana del 12-13 de maig, on el Júnior 4 Masculí KYRYA haurà de desplaçar-se fins a Mataró per enfrontar-se al Boet. Amb la màxima concentració per assolir l'objectiu final, després rebrà el CB Mollet per continuar disputant la segona volta d'aquests enfrontaments.

Des del CESN esperem comptar amb la força de la grada LAU durant els partits de casa, donant suport a l'equip, de la mateixa manera que ho ha fet durant tota la fase regular.