Partit molt desigual, amb dos equips que venien de dinàmiques molt diferents, on els visitants necessitaven la victòria per quedar quarts de grup i jugar Play-Off d’ascens a lliga EBA. Els locals després del partit amb el Girona, no van aixecar el cap i van sumar un altre derrota dura.

Els lleidatans  van sortir molt intensos i van tenir molt encert. Els grana no van entrar en partit en cap moment, quedant 15-29 al primer quart.

Els següents deu minuts,  van seguir amb la mateixa tònica, sent el pitjor quart pels locals. Els vallesans van tenir poc encert i poca confiança en remuntar el partit. El quart es va acabar  9-26 per marxar al vestidor amb un clar 24-45 a favor dels d’Alpicat.

En el tercer quart, els grana van millorar i van plantar més cara, però els visitants seguien amb el seu ritme, anotant i augmentant la diferència, jugant més còmodes i es va acabar amb un 18-32.

A l’últim període, el Sant Nicolau va voler acabar la temporada amb sensacions més positives i va poder acabar guanyant el quart (22-18) per deixar un resultat final de 64-103.

 

RESULTAT: 64-103