El dia 28 d’abril, el Júnior 1 Masculí  del Club Esportiu Sant Nicolau va aconseguir una victòria importantíssima que els va permetre proclamar-se Campions del Grup 1 del Campionat de Catalunya de Júnior Interterritorial. Això els ha permès  classificar-se per a les Fases Finals de la categoria.

L’equip, que a finals d’agost es va quedar a les portes d’assolir una plaça a Preferent a les Fases Prèvies, ha aconseguit l’objectiu de quedar entre els primers en la lliga d’Interterritorial amb 22 victòries i 2 derrotes, guanyant-se el dret doncs, de poder lluitar per l’accés a la Final a 4 de la competició.

L'equip jugarà vuitens de final amb el Recanvis Gaudí CB Mollet el proper dia 12 de maig. La tornada es jugarà a casa dels sabadellencs el dissabte 19 de maig. Aquests dos partits seran de vital importància per tal de poder complir l’objectiu de la temporada i anar-se acostant a les places per disputar la Final 4. Hauran d’estar molt concentrats i minimitzar els punts forts del rival.

Si aconsegueixen superar al Mollet s’enfrontaran a quarts de final, a l’equip que guanyi del duel que enfrontarà el Reus i l’Andorra(vell conegut dels grana).

Esperem comptar amb el recolzament i amb la força de la grada LAU durant els partits a Sabadell.