Arriba la part final de la Temporada 2017-2018 i varis equips del CESN disputaran apassionats partits de Fases Finals de les seves categories. En aquestes darreres setmanes de competició, diversos equips grana han assolit classificacions molt meritòries que els donen el premi de poder competir en els seus campionats.

Ja fa unes setmanes que el Júnior 1 Masculí i el Júnior 4 Masculí Kyrya es van proclamar campions dels seus respectius grups. Ara ambdós equips es troben disputant eliminatòries d'accés a Final a 4, afrontant-les amb molt d'optimisme.

L'Infantil 1 Masculí Calderón Sport va assolir la 3era posició final en el seu grup del màxim nivell català, A1, i això li ha donat dret a classificar-se pels 1/4 de Final del Campionat de Catalunya Infantil, en la que s'enfrontarà a l'UB Sant Adrià per obtenir una plaça per a la Final a 4. L'eliminatòria d'anada i tornada començarà dissabte 19 de maig al pavelló del carrer Jardí (13h), per disputar el matx de tornada el diumenge 20 de maig a la pista del Sant Adrià (12:45h).

A l'Infantil 2 Masculí li resta la darrera jornada per finalitzar la Lliga Regular de Nivell B, on es troba en 2ona posició, èxit que els ha permès classificar-se per disputar les Eliminatòries Prèvies del Campionat Territorial de Barcelona, que acabarien amb la disputa d'una Final a 8 que genera molta il·lusió a l'equip grana.

El Sots-21 Masculí també es troba en una situació privilegiada. Actualment està classificat en 2ona posició del seu grup de Fase Final quan queden dues jornades. Si segueix amb la seva tendència positiva es classificarà per disputar el Campionat de Catalunya Preferent de la categoria, en el que seria un gran èxit sabadellenc.

Menció especial al Sènior B Femení que després d'una gran part final de temporada, ha aconseguit conservar la plaça de 2ona Catalana amb solvència. Així com també menció pel Júnior Femení que té molt encarades les fases de permanència de l'exigent categoria Interterritorial, permanència que també va assolir el Cadet 1 Femení. També destacar la feina del Mini Masculí Escuín, que ha competit de manera brillant al màxim nivell A1 i no oblidar la progressió de tots els nostres Pre-Minis i els altres equips de la nostra entitat, que han tingut un creixement de joc i resultats molt significatiu des de l'inici de la temporada.

Felicitats a tots!