El Mini Masculí Escuin està realitzant una gran temporada i en un últim partit d’infart a la darrera jornada de competició, s’ha classificat per disputar les Fases del Campionat de Catalunya Mini guanyant al CB Hospitalet, equip que havia superat al conjunt grana per 50 punts aquesta mateixa temporada al partit d’anada

Els sabadellencs van començar la temporada a la Fase Prèvia Nivell A i, després d’acabar en una meritòria tercera posició, es van classificar per competir en la millor categoria del Mini Bàsquet de Catalunya, el nivell A-1.

Per Setmana Santa els santnicolauencs van participar en el Torneig de Cambrils i es van proclamar campions guanyant a la final a l’equip francès del Tolousse Travel Team.

Al tornar a la competició oficial els grana es van fixar l’objectiu de participar en el Campionat de Catalunya i amb la victòria ajustada enfront el CB Hospitalet ho van aconseguir en una fita de molt mèrits per els joves jugadors grana.

El proper dissabte 2 de juny els nostres disputaran els quarts de final del  Campionat Territorial de Barcelona enfront el Masculí Maresme. Dels 8 participants d’aquesta Fase Final de Barcelona, els 3 millors participaran a la Final a 4 de Catalunya.  Ara, l’objectiu és gaudir d’aquesta gran experiència.