L'estiu ja és aquí i un any més us volem oferir un ampli ventall d’activitats per a totes les edats, i obertes tant als nens i joves de Sant Nicolau com als de tota la ciutat i rodalia. Per a cada grup comptem amb els millors professionals titulats per oferir una formació de màxima qualitat a l’abast de tothom que vulgui practicar esport amb nosaltres (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Aquest estiu seguirem amb les tradicionals i exitoses activitats des de finals de juny i fins a finals de juliol. El Casal Màgic d’Oz per als més petits, el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet d’una setmana sencera gaudint d’experiències inoblidables a La Conreria, la casa on anirem per tercer any consecutiu després dels dos estius apassionants que ja hi hem passat. Seguirem un any més proposant el CasalBasket per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet. I també gaudirem un any més de les activitats artístiques i creatives amb la Dansa i Creativitat i el Teatre Musical, que ompliran l’estiu d’il·lusions i noves experiències, tant per als nens i nenes que s’hi vulguin iniciar, com per als que ja n’hagin tingut alguna experiència anterior. Finalitzarem les Activitats d'Estiu 2018 amb una última setmana de Casal de Setembre.

Veureu que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les complexes logístiques de les famílies. Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la secretaria de l’escola o amb l’oficina de la Secció Esportiva. Gràcies per la vostra confiança.

 

CASAL MÀGIC D'OZ
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2014

Viatja amb nosaltres fins al món fantàstic del Màgic d’Oz. Vols ajudar la Dorothy i els seus amics? Tots junts segur que ho aconseguim! El casal d’estiu és un projecte lúdic i pedagògic adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2014. A través de la història del Màgic d’Oz es realitzaran diferents activitats, jocs, tallers i sortides. Cada setmana farem una sortida de matí i una excursió de tot el dia

 

 

CASALBASKET
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2010 i el 2014

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el CASAL D’ESTIU, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del CASAL D’ESTIU. Dilluns, dimecres i divendres realitzaran els entrenaments de bàsquet. Dimarts i dijous faran excursions amb el Casal

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA
Dates: de l'1 al 7 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2011

Les colònies de bàsquet d’enguany et portaran fins a La Conreria, la casa de colònies més gran de Catalunya i que ja coneixem dels dos últims estius, en què hem viscut grans experiències. Compta amb unes instal·lacions totalment renovades per poder gaudir d’una setmana sencera de bàsquet, jocs i tot tipus d’activitats diverses en un entorn magnífic

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2011

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà íntegrament a les instal.lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics perquè milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Cada dia realitzarem treball individual i també col·lectiu, cada setmana l’enfocarem a un concepte diferent del joc i realitzarem competicions.

 

 

ENTRENAMENTS WORKOUTS I TECNIFICACIONS 100% BÀSQUET*
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol - per les tardes
Edats: nens i nenes de totes les edats

El millor espai de millora en grups reduits. En sessions curtes de 30-45 minuts, entrena’t en el que prefereixis i programa’t al teu gust les sessions per polir aquells aspectes del joc que més t’interessin. Obert a tots els jugadors i jugadores de totes les edats i nivells que vulguin aprofi tar el temps lliure per la tarda per millorar específi cament en els fonaments del bàsquet joc. El programa de TECNIFICACIONS s’adapta a les teves necessitats. Tu mateix decideixes quina és la part del teu joc que més t’agradaria millorar i en funció d’això nosaltres planifi carem la sessió d’entrenament. Ho farem de manera personalitzada i tenint en compte l’opinió del teu entrenador/a, de manera que el treball de tecnificació suposi un reforç a la teva formació esportiva.

* IMPORTANT: Per formalitzar inscripcions als Workouts i Tecnificacions 100% Bàsquet cal enviar la petició al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2013

Un casal per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Amb la Maria Ferràndiz, llicenciada en pedagogia de la dansa per l´Institut del teatre, t´oferim classes de dansa de diferents disciplines, per aprendre i gaudir amb les coreografies que setmanalment oferirem als familiars, cada divendres a les 12h a la sala d´actes de l´escola. La creativitat també està present en aquest casal, durant el qual cada dia treballarem manualitats amb diferents materials i tècniques: cosir, decorar, decorar galetes, scrap, fusta, pintura, maquillatge de fantasia...

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 25 de juny al 27 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2002 i el 2011

Per als qui els agradi el món del teatre, l´esplai de teatre musical els dona l´oportunitat de conèixer com es prepara un musical a partir de la interpretació, el cant i la dansa, que són els requisits necessaris per a un espectacle d´aquest tipus. Totes les activitats estan dirigides per professionals de reconegut prestigi en l’àmbit del teatre català.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 3 al 7 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2011 i el 2015

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana sencera d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé. Explicar i dibuixar les experiències viscudes a l’estiu i gaudir d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola.

 

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

 

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

  • PRESENCIALMENT: Entregant la fitxa adjunta a la secretaria de l’escola
  • TELEMÀTICAMENT: Enviant la fitxa d'inscripció escanejada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • ONLINE: Des del web https://santnicolau.com/activitats-estiu/ accedint a les activitats escollides.

La inscripció es formalitzarà en el moment de rebre el pagament.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb la Secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/ Jardí, 72-80 en horari de 9h a 19h), per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. a o amb l’oficina de la Secció Esportiva (CESN).