S’acosta el Final de Temporada 2017-2018 i els equips de basquetbol del Club Esportiu Sant Nicolau ja han finalitzat les seves competicions de Fase Regular, on han pogut assolir molts èxits esportius i formatius. Entre tots els èxits destaca una fita absolutament històrica pel CESN. L’Infantil 1 Masculí Calderon Sport Sabadell,

Dirigit per Sergi Sánchez, l'Infantil 1 Masculí s’ha classificat amb gran mèrit per disputar la Final a 4 del Campionat de Catalunya Nivell A1. Després d’entrar a les eliminatòries pel títol com a tercer classificat del seu grup, va sortir vencedor de l’eliminatòria de quarts de final davant l’UB Sant Adrià, en el que va resultar un duel apassionant i molt ajustat. Ara l’equip sabadellenc té un repte majúscul, ja que els tres primers classificats d’aquesta Final a 4 obtindran plaça per a disputar els Campionats d’Espanya Infantils, cosa que significaria un magnífic premi de final de temporada. Aquesta fita no només defineix una feina quasi irrepetible amb una nota de matrícula d’honor per part del cos tècnic (Sergi, Martí i Pablo) sinó que mostra un moment boníssim en la salut de la “pedrera” del LAU Basketball, que torna a mostrar-se com a líder en el Bàsquet de formació, no només a Sabadell i al Vallés, sinó a Catalunya, sent considerat un dels clubs Top 10 del territori, ja sigui en volum d’equips i jugadors i jugadores, així com també en la qualitat del treball i l’evolució dels esportistes.

Però, la Temporada 2017-2018 ha portat al CESN moltes més alegries. Cal destacar que diversos equips del club s’han classificat per a les Fases Finals de les seves respectives categories, trobant-se en plena lluita per aconseguir els títols dels seus campionats.

  • Sots-21 Masculí Preferent es troba en camí de classificar-se per a la Final a 4 del Campionat de Catalunya.
  • El Júnior 1 Masculí es troba disputant l’eliminatòria de quarts de final per accedir a la Final a 4 del Campionat de Catalunya d’Interterritorial.
  • El Júnior 4 Masculí Kyrya també es troba a un sol pas de classificar-se per a la Final a 4 del Campionat de Catalunya de 1er any.
  • El Júnior Femení i el Cadet Femení han assolit la permanència a la categoria Interterritorial
  • L’Infantil 2 Masculí disputarà les Fases Finals del Campionat Territorial de Barcelona Nivell B1
  • El Mini Masculí Escuin s’ha classificat per a disputar les Fases Finals del Campionat Territorial de Barcelona de Nivell A1

Cal destacar també que a nivell social, el CESN segueix creixent, amb la imminent adhesió com a Secció Esportiva de la Fundació Sant Nicolau i amb més de 30 equips que competiran a nivell federat la pròxima temporada.

En l’actualitat el club està realitzant diverses activitats a les seves instal·lacions, com les Jornades d’Entrenaments OBERTS a tothom,  que es van engegar el passat 21 de maig i es duran a terme fins el 14 de juny. Complementant a aquesta activitat, el proper dimarts 29 de maig el CESN realitzarà el DIA DE PORTES OBERTES per a noves jugadores FEMENINS i el dimecres 30 de maig el DIA DE PORTES OBERTES per a nous jugadors MASCULINS.

El Club Esportiu Sant Nicolau també està potenciant l’oferta d’ ACTIVITATS D’ESTIU, on ja està disponible la Inscripció Online de tot el Catàleg d’Activitats així com també s’està preparant el Sopar Social (ja es poden reservar i comprar els tickets per assistir-hi) que tindrà lloc el divendres 15 de juny, en el que serà l’acte de cloenda de la Temporada 2017-2018 i el punt d’inici de la Temporada d’Activitats d’Estiu 2018.

El LAU Basketball en contant creixement i evolució!