Últimes setmanes de competició d'aquesta Temporada 2017-2018 amb varis equips del CESN encarant la part final de les participacions a les Fases Finals amb molts èxits. Aquests últims dies destaquen la 4arta posició de l'Infantil 1 Masculí en el Campionat de Catalunya, i el Júnior 4 Masculí Kyrya obtenint una plaça per Preferent i per a disputar la Final a 4.

Com dèiem, l'Infantil 1 Masculí va competir a la Final a 4 del Campionat de Catalunya per primera vegada a la història del nostre club. Tot i caure en Semi-Finals davant el totpoderós Joventut de Badalona, els nostres van lluitar fins el darrer segon per aconseguir el bronze i classificar-se pel Campionat d'Espanya, però malauradament, i després de que els grana dominessin el marcador durant els 6 primers períodes, l'UE Mataró va poder adjudicar-se el matx 79-71 deixant als nostres en 4arta posició final. Esplèndida temporada dels joves jugadors grana!

Però la fita del cap de setmana passat la va protagonitzar el Júnior 4 Masculí Kyrya, que després de la seva victòria davant l'AE Boet Mataró, va assolir plaça per disputar la Final a 4 del Campionat de Catalunya de 1er any, obtenint així un gran premi, la classificació de l'equip per a la categoria Júnior Preferent la Temporada 2018-2019. Per primera vegada a la història, el Club Esportiu Sant Nicolau podrà comptar amb un equip Júnior competint contra els millors de Catalunya! Una gran notícia que fa totalment justícia al treball d'aquest grup, que durant els anys no han parat de progressar i millorar, recollint molts èxits en la seva trajectòria. Esperem que a la Final a 4 puguin posar-hi la cirereta, però abans hauran de jugar el darrer partit de la eliminatòria de classificació, ja intranscendent, contra el el CB Mollet.

Així doncs, a part del Júnior 4 Masculí, el cap de setmana del 2-3 de juny, tindrem en joc a 4 equips més de l'entitat.

  • El Mini Masculí Escuín, que jugarà contra el Torrot Maresme 3 Viles els quarts de final del Campionat Territorial de Barcelona Nivell A1 a Vic.
  • L'Infantil 2 Masculí, que es desplaçarà fins a Barcelona al camp del SESE per disputar contra el CB Granollers els quarts de final del Campionat Territorial de Barcelona de Nivell B1.
  • El Júnior 1 Masculí, que afrontarà la tornada de l'eliminatòria del Campionat de Catalunya Interterritorial contra el Reus al pavelló del Carrer Jardí i amb l'obligació de remuntar la desavantatge de 2 punts que porten del partit d'anada.
  • El Sots-21 Masculí, que es jugarà en una eliminatòria d'anada i tornada contra el Sant Cebrià CB Tiana els quarts de final per accedir a la Final a 4 de Preferent

Desitgem a tots els equips LAU molta sort en els seus respectius compromisos i el major dels èxits!