Durant el Sopar Social 2018 del Club Esportiu Sant Nicolau que va tenir lloc el passat divendres 15 de Juny, es van donar a conèixer dues grans i esperades novetat, les presentacions del Nou Logotip de l'entitat així com també la del Nou Equipament de Joc que lluirà el nostre club a partir de la Temporada 2018-2019.

El club ja havia anunciat feia setmanes la data en la que faria oficial la creació del Nou Logotip de l'entitat, que seria durant la celebració del Sopar Social de cloenda de Temporada. I just després del sopar va arribar el moment de projectar el vídeo en la que es podia veure el logotip actual (que figurava des de la creació de l'entitat al 1983) i com poc a poc anava apareixent la nova imatge del logotip i que va ser rebuda amb aplaudiments i amb una molt bona acollida.

 

 

 

Un altre moment molt esperat era veure la resolució de l'enquesta que havia engegat el CESN entre tots els seus socis i simpatitzants, en la que donava a conèixer 3 propostes d'equipament de joc per a la temporada 2018-2019. La votació va ser seguida per gairebé 350 participants, i es va tancar amb uns resultats molt ajustats. La incògnita de quin equipament havia resultat el guanyador es va desvelar a la part final del Sopar Social. Uns quants jugadors i jugadores grana van exercir de models i van fer una gran posada en escena, primer acomiadant l'equipament grana que fins ara havien vestit els equips de l'entitat, i després mostrant les 3 opcions que havien estat proposades als socis. La cridòria era màxima amb tots els assistents animant a que la victòria final fos l'equipament que ells havien votat, però finalment, es va presentar l'opció guanyadora davant els aplaudiments dels assistents (podeu veure el vídeo-resum del sopar social punxant AQUÍ).

 

 

Cal destacar que les autores del Nou Logotip i del Nou Equipament de joc han estat dues jugadores i entrenadors del club, Maria Costa i Sílvia Vallhonrat, a les quals volem agrair la seva gran tasca i el seu bon treball.