Ens plau informar-vos que ja tenim disponibles els Horaris d'Entrenament corresponents a la nova temporada 2018-2019 i que podeu consultar a continuació. Volem aprofitar per comunicar-vos també la data d'inici dels entrenaments dels equips femenins i masculins del CESN un cop tornem a l'activitat després d'aquest merescut període de vacances.

 

  • Els Equips de Cistella Gran (Pre-Infantil fins a Sènior) aniran començant paulativament a partir de la setmana del 20 d'agost. Les convocatòries amb el dia i l'hora d'inici de cada equip les farà l'entrenador corresponent de cada grup.
  • Els Equips de Base de Cistella Petita (Pre-Minis i Minis) començaran els entrenaments junt amb l'inici oficial de l'escola, el dimecres 12 de setembre. Aprofitem per informar que amb els Equips de Base estem preparant Entrenaments Voluntaris per a tots els jugadors i jugadores que ho desitgin durant la setmana del 3 al 7 de setembre.

 

Finalment, recordar-vos que estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte mitjançant el correu electrònc dels club: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Esperant que gaudiu al màxim de l'estiu i desitjant retrobar-vos a la tornada amb moltes ganes de bàsquet!

 

entrenamentsmasculins1516

 

Punxa en el següent enllaç per descarregar els horaris en format PDF: