Finalitzem un any més les Activitats d’Estiu organitzades pel Club Esportiu Sant Nicolau i la Fundació Sant Nicolau amb la satisfacció d’haver gaudit de cinc setmanes de molta intensitat, diversió i ganes de passar-ho d’allò més bé amb més de 100 nens/es per torn setmanal, on el Casal i Campus d’Estiu torna a batre la xifra rècord i es planta amb més de 300 participants.

 

CASAL D'ESTIU MÀGIC D'OZ I CASALBASKET

El Casal d'Estiu, adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 7 anys, ha comptat amb els participants més petits que han gaudit d’experiències diverses amb la temàtica del Màgic d’Oz, amb les mini sortides, les excursions dels dijous, cantant en anglès o amb els diferents tallers experimentals que els hi hem proposat. Cada any va agafant més rellevància el nostre CasalBasket (Iniciació al Bàsquet per als més petits, que és el pas previ a l’Escola de Bàsquet LAU). Èxit massiu de participació amb més de 30 nens per setmana realitzant el CasalBasket.

 

 

 

 

DANSA I TEATRE MUSICAL

Per la seva banda, les activitats de Dansa Creativa i Teatre Musical han pogut desenvolupar la seva creativitat i sensibilitat, mentre vivien a prop l'entusiasme de preparar una representació final cada divendres. Durant aquestes setmanes hem vist com el grup de Dansa Creativa ha treballat en diferents estils: Ballet, Dansa Creativa, Jazz, Dansa Urbana i Contemporani. El grup de Teatre Musical ha donat l’oportunitat de viure obres com Annie, Grease, el Gran Showman, el Rei Lleó i Toy Story. Totes elles representades per nens i nenes d'entre 6 i 13 anys.

 

CAMPUS DE BÀSQUET

Finalment, el Campus de Bàsquet també ha experimentat un important creixement respecte altres edicions, amb un total de 150 participants que han entrenat de valent a la vegada que s'han divertit amb les competicions multiesportives o fent increïbles esmaixades amb llits elàstiques en les visites al Salting Vallès. També hem dut a terme les tradicionals Colònies de Bàsquet a La Conreria, en les quals 63 nens i nenes han gaudit d'una setmana plena d'activitats i emocions.  A més, enguany s’ha compartit estones amb el grup de CasalBasket (els més petitons)

 

 

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET A LA CONRERIA

L’1 de juliol va començar l’onzena edició de les Colònies de Bàsquet del Club Esportiu Sant Nicolau a La Conreria. La il·lusió era present a tots els participants que ja deixaven entreveure que seria una setmana excepcional. Des del primer dia la col·laboració va ser màxima, amb tots els nois i noies gaudint de les activitats, dels entrenaments de bàsquet i de la convivència entre tots els grups. Les competicions de multiesport, el 3x3 nocturn, els grups de lleure.. tot va ser genial i els somriures i la diversió estaven assegurades a cada hora. Vam tancar la setmana dissabte en un auditori amb tots els pares i mares que havien vingut a recollir als participants on es va projectar el Vídeo-Resum d'aquestes colònies excepcionals i tothom va poder reviure els moments més especials.

 

 

Pots visualitzar un petit VÍDEO-RESUM que van realitzar tots els participants de les Colònies de Bàsquet a La Conreria. També pots consultar més vídeos de les jornades diàries que van viure entrant al nostre canal de youtube CESNTube

 

 

Acomiadem les Activitats d'Estiu 2018 amb la satisfacció de la feina ben feta, tot desitjant-vos un magnífic estiu i amb ganes de retrobar-nos al setembre! Que passeu unes molt bones i merescudes vacances!