Dissabte 1 de setembre es va realitzar la Reunió Tècnica d’Entrenadors del CESN on es va reunir tot l’Staff Tècnic del Club Esportiu Sant Nicolau d’aquesta temporada 2018-2019 per realitzar una jornada de presentació i formació amb l’objectiu d’encarar amb plenes garanties l’inici d’una nova i il·lusionant temporada.

La jornada s’iniciava a les 9h del matí a la sala d’audiovisuals, on el nou responsable de Preparació Física, en Sergi Escriu, realitzava una xerrada sobre l’aplicació de la PF al Basquetbol, posant idees, normes i conceptes sobre el treball físic que realitzaran els equips de bàsquet de l’entitat.

 

 

 

Just després va ser el torn d’en Jordi Costa, Coordinador de Bàsquet Base del CESN. El grup es va traslladar a la pista del pavelló del Carrer Jardí, on gràcies a l’ajuda de jugadors grana de diverses categories, es va realitzar un clínic de formació sobre metodologia d’entrenament en equips de formació.

El relleu el van agafar l’Andreu Bou (gerent del CESN) i l’Andreu Cervera (Director Tècnic del club) que es van dirigir a tots els presents per presentar les premisses bàsiques i els conceptes de joc d’atac i defensa que es volen promulgar des del Club Esportiu Sant Nicolau. De nou, l’ajuda dels jugadors reunits al pavelló (des de Pre-Infantils fins a Júniors) va ajudar a exemplificar situacions de treball sobre les idees que es volen plasmar als equips grana.

 

 

 

 

Després d’una petita pausa per esmorzar, on es va fer palès la cohesió i convivència de l’staff tècnic, les jornades formatives van seguir a la sala d’audiovisuals. Gràcies a material multimèdia es van donar instruccions, indicacions i protocols sobre Comunicació i Logística per poder mantenir un bon funcionament en totes les àrees del club.

La Reunió Tècnica finalitzava amb l’última activitat, que va ser la Reunió per Àrees de Treball (Bàsquet Base amb en Jordi Costa, Àrea Masculina amb l’Andreu Cervera i l’Àrea Femenina amb l’Efrén Pérez) on cada entrenador va rebre informació de part dels seus coordinadors i va servir per posar en comú totes les idees i metodologies de treball que enguany es portaran a terme.

La Junta Directiva del club també va participar de la jornada, en la que van voler dirigir-se als entrenadors i col·laboradors, tant als veterans, com presentant-se als nous membres de la Família LAU, i mostrant el seu agraïment per la il·lusió, motivació i empenta demostrada així com encoratjant-los a continuar amb la bona tasca i un gran treball realitzat i desitjant molta sort per aquesta temporada 2018-2019.