La Temporada 2018-2019 significa el retorn a la categoria de 1a Catalana del Sènior A Femení del CESN després d'un altre any d'experiència a la Copa Catalunya. La renovació i continuïtat del bloc de jugadores fa que el gran gruix de l'equip completi ja 3 temporades a la disciplina del LAU Basketball.

El Sènior "A" Femení  disputarà aquesta Temporada duels molt competits a la 1a Catalana, Lliga que ja ha disputat en altres ocasions anteriors amb magnífic rendiment, aconseguint 2 ascensos a Copa Catalunya en els darrers anys.

Mantenint el bloc de jugadores que van assolir l'ascens la temporada 2016-2017, i que van poder disputar la Copa Catalunya, el primer equip femení  de l’entitat treballarà per gaudir,  competint per estar el més amunt possible.
Enguany s’incorporen del Sènior B Femení tres jugadores, Maria Costa, Glòria Costa i Esther Rebull, així com també destaquen les dues incorporacions que venen a apuntalar l'equip, com són Anna Alegre i Anna Renalies.
També arriben canvis al cos tècnic, després de la no continuïtat d'en Jordi Zamora per motius laborals, arriba Xavi Paredes provinent del CB Roser, per liderar l'staff del Sènior A Femení, acompanyat d'Efrén Pérez i Monste Sànchez, que amb treball i ambició volen encar la temporada 2018-2019 amb la màxima il·lusió per seguir fent créixer l'equip.

Un dels objectius marcats pel cos tècnic serà també treballar per incrementar el nivell i les prestacions de les jugadores que vagin pujant des de la base, destacant en aquest sentit les jugadores del Sènior "B" Femení que durant la pretemporada ja han ajudat a l'equip i que seguiran en dinàmica durant la resta de l'any, donant un plus en la seva millora individual i col·lectiva, tenint clar que treballant de manera dura i constant de ben segur rebran els seus fruits en base al treball i la il·lusió del dia a dia.

L'entrenador de l'equip, com ja hem informat, serà en Xavi Paredes, que ho compaginarà amb les seves tasques de coordinació al BF Viladecans. En Xavi, que es va formar al CB Montpedrós, acumula molta experiència en categories Sèniors, on les últimes temporades ha estat dirigint el Sènior Masculí del CB Roser i el Sènior Femení del Bàsquet Ateneu Montserrat. Hem parlat amb ell per conèixer de primera mà com ha anat aquestes primeres setmanes dirigint el conjunt grana:

 

Quines han estat les sensacions d'aquesta Pre-Temporada?
Aquesta pretemporada ha estat marcada pels imprevistos. Vacances, actes importants, lesions inesperades, etc...de totes maneres ens estem coneixent i entenc que tot ha de ser un procés i hem d’anar de més a menys durant la temporada.

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Penso que es una categoria coneguda per tot l’equip. Inclús les jugadores més joves han demostrat que poden jugar i ser importants. El nostre dia a dia marcarà fins on podem arribar i sobretot tenir respecte per tots els rivals ens farà ser competitius i ambiciosos.

Quin estil i filosofia aportarà el Xavi?
El meu estil com entrenador es simple i directe. Hem de jugar amb una estructura ofensiva senzilla complint, això si, una sèrie de normes. Darrere les cinc hem d’anar a una, no permetre cistelles fàcils i que es vegi un equip organitzat i amb to defensiu.

Quines sensacions tens en els teus primers dies al LAU?
Crec que he aterrat a un club amb una estructura organitzada i amb molta sang jove. Espero poder sumar i compartir molts èxits.

 

 

BASES

 

EXTERIORS

 

INTERIORS

 

STAFF TÈCNIC