L'Activitat al Club Esportiu Sant Nicolau ha entrat amb molta força durant aquest mes de setembre. Per aquest motiu, i degut al major nombre d'esdeveniments que iniciem durant aquesta Temporada 2018-2019, volem informar de tots els actes previstos i de tota la informació d'Actualitat de l'entitat.

 

INICI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS    

Totes les activitats extraescolars com són Iniciació Esportiva, Psicomotricitat i Dansa es posaran en marxa el proper dilluns 1 d'octubre.

 

QUOTES 1r TRIMESTRE:

També el proper dilluns 1 d'octubre es domiciliarà els rebuts de les quotes corresponents al 1r Trimestre tant de Bàsquet com d'activitats Extraescolars.

 

EQUIPAMENT ESPORTIU:

Recordem ,sobretot per als més petits, que cal que us adreceu a TOTALSPORT Tres Creus Sabadell (C/ Tres Creus, nº 142), tots aquells que encara us quedi pendent "definir" el dorsal dels vostres equipaments esportius. Tal i com vam informar anteriorment, el xandall és d'ús obligatori per a tots els esportistes, tot i que aquesta Temporada 2018-2019 poden utilitzar encara el xandall "antic", però a partir de la Temporada 2019-2020 ja serà d'ús obligatori per a tots els esportistes el xandall nou per tal d'anar tots uniformats. 

 

SERVEI DE FISIOTERÀPIA:

Presentem la nova Fisioterapeuta del Club (Georgina Andreu) amb la qual, tal i com ja vam posar en funcionament  la temporada passada, obrim el servei de Fisioteràpia a tots els esportistes i socis del Club que ho requereixin. Seguim amb les mateixes tarifes de descompte per "socis club":

- Massatge / tractament 25 min   -   20€
- Massatge / tractament 40 min   -   25€

Nota important: Per consultar o demanar hora podeu contactar al 634293718 (Fisioteràpia LAU - Georgina Andreu)