Tret de sortida la Temporada 2018-19 amb el nou projecte a 1a catalana del primer equip masculí del Club Esportiu Sant Nicolau, després d'un any d'experiència a la Copa Catalunya amb un equip molt jove que es va confeccionar pujant a molts jugadors joves de l'equip de 2a catalana, arrel de la renúncia a la Lliga EBA.

Destaca la continuïtat del bloc que fa que el LAU Basketball alterni veterania amb joventut, en un equip que de ben segur anirà de més a menys dins de la Temporada, i serà capaç de créixer competint.

El Sènior "A" masculí disputarà una atractiva lliga amb l'extra de motivació de recuperar les millors sensacions de joc, gaudir i fer gaudir a l'afició del carrer Jardí.
Mantenint el bloc de jugadors que la temporada passada debutava a Copa Catalunya, el nostre Sènior "A" Masculí respira joventut, la qual s’accentua amb l’ajuda de 4-5 jugadors júniors que aquesta temporada disputen la millor lliga de Catalunya Preferent i estan al Top-16 de Catalunya competint per un passaport al Campionat d'Espanya que es disputarà al proper mes de maig. L'equip té una base de jugadors molt joves amb 20, 21 anys i molt ben recolzats pels jugadors més veterans que aporten el punt de serenitat que necessitaran en molts moments de la temporada.

El cos tècnic estarà encapçalat per Sergio Fernández que tot i fer la seva vida esportiva a L'Hospitalet, les dues últimes temporades les ha viscut al CN Terrassa. Estarà ben ajudat per Miki Llinares, que prové del Sant Quirze BC. En Sergio és una entrenador que s'incorpora amb la clara missió de treure el màxim rendiment al primer equip del LAU Basketball, aportar-li nous aires i ajudar en la formació dels més joves per tal de fer el salt al Sènior "A". Pel que fa a jugadors, puja al primer equip directe des del Júnior 1, Adrià Escudero, s'incorporen ja amb Fitxa de 1r equip Marc Herrera i Víctor Díaz, tots tres valors de Club, i s’incorporen com a nous fitxatges, Pere Romero que prové del Cerdanyola i Maxim Roenick del CB Matadepera.

Un dels objectius marcats pel cos tècnic serà també treballar per incrementar el nivell i les prestacions dels jugadors tant de Sènior "B" com Júniors, que ja durant la Pre-Temporada ja han ajudat a l'equip i que seguiran en dinàmica durant la resta de l'any, donant un plus en la seva millora individual i col·lectiva, a més de la seva ja exigent competició a la categoria Júnior Preferent. Hem parlat amb en Sergio Fernández per saber les seves opinions en aquest inici de Temporada:

 

Quines han estat les sensacions d'aquesta Pre-Temporada?
La Pre-Temporada està sent una mica més llarga de lo habitual. La progressió de l'equip està sent bona però lenta i una mica intermitent degut a alguna baixa i que és un equip en període d´adaptació amb cares noves i entrenadors nous

Com afronteu el debut a 1a Catalana?
Hem d’afrontar el debut a 1a catalana amb ganes i il·lusió. Tots partim de zero i això ens ha de donar força i motivació per afrontar la temporada. Estem davant d’un equip jove amb participació de jugadors en categoria júnior on el marge de millora és molt gran.

Quin estil i filosofia aportarà el Sergio?
Sempre m’ha agradat construir l’atac a partir d’una defensa agressiva per poder córrer al contraatac i sense renunciar a cap tir en el primers segons de possessió fent un joc alegre. Crec que tenim un perfil de jugadors que es poden trobar còmode amb aquest estil de joc.

Quines sensacions tens en els teus primers dies al LAU?
Les sensacions en els primers dies al LAU a nivell general són bones amb un alt nivell d’organització i amb gent molt implicada.

 

 

 

BASES

 

ESCOLTES - ALERS

 

ALERS - PIVOTS

 

STAFF TÈCNIC