El passat diumenge 21 d’octubre va tenir lloc la Presentació Oficial de totes les Seccions del Club Esportiu Sant Nicolau Temporada 2018-2019. Prop de 400 esportistes i més de 60 integrants de l’Staff Tècnic formen part de la disciplina del Club Esportiu Sant Nicolau aquesta temporada.

La tarda va començar a les 16:00 amb victòria del Sènior A Femení contra el CB Balaguer, on el pavelló del carrer Jardí, ple de gom a gom, va acompanyar a l'equip grana a obtenir la important victòria tot i les baixes per lesió.

Paral·lelament, al pati de l'Escola Sant Nicolau ja es preparaven els esportistes per realitzar la desfilada davant els familiars i amics reunits al pavelló. A més dels 28 equips de Bàsquet, també s'hi van reunir les altres seccions esportives de l'entitat, com l'Iniciació Esportiva, la Psicomotricitat i la Dansa.

Cap a les 18h de la tarda s'iniciava l'acte de la presentació, que va arrencar amb la desfilada dels membres de l'Staff Tècnic del CESN que van poder rebre les mostres de reconeixement de tots els presents. Tot seguit, van fer un passadís als més petits, a tots els integrants més joves del club, nens i nenes de P3 fins a 1er de primària que van saludar a tota la grada i van gaudir com mai de la desfilada. Aleshores,  tots els equips de bàsquet, que van presentar-se  barrejant “grans” amb formació, tots plegats, exemplificant la comunió i els valors del LAU presents dins de l'entitat en els seus 35 anys d'història.

 

 

La presentació va comptar amb la presència de la tinent d'alcalde i regidora d'esports de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez; el directiu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) Sr. Xavier López Atalaya; el president de la Fundació Sant Nicolau, Oriol Domingo; i del President del CE Sant Nicolau Jordi Vallhonrat, així com també de representants d’altres entitats esportives de la ciutat com el CE Escola del Carme o CN Sabadell.   

Just després de la desfilada, les autoritats van prendre la paraula, començant per el president del CESN Jordi Vallhonrat, que va recalcar la importància dels valors i el respecte dins i fora de la pista i va donar la benvinguda a una nova temporada amb canvis estructurals i esportius dins de l'entitat. Després va ser el torn de Marisol Martínez, que va donar les gràcies a la vessant formativa del club, on va destacar el seu paper primordial en la divulgació de l'esport i en especial del bàsquet a la ciutat de manera exemplar. Els parlaments els va tancar en Xavier López Atalaya, que des de la FCBQ va agrair tota la trajectòria del CESN en la vessant formativa com a valor afegit, així com va destacar la bona salut del bàsquet a Sabadell.

 

 

Un cop realitzades diverses fotografies de família, els actes van continuar amb un berenar popular al pati de l’Escola Sant Nicolau que tots els presents van compartir just abans de començar el partit de Primera Catalana que disputava el Sènior A Masculí davant el conjunt CN Terrassa . Matx emocionantíssim que va acabar decantant-se als instants finals pels egarencs per 4 punts de diferència. Fi de festa al carrer Jardí. Jornada lúdica i festiva que va servir per gaudir d'un magnífic diumenge i sobretot per fer una trobada de totes les Seccions Esportives del Club i seguir impulsant la “família” LAU.

 

 

Pots visualitzar la GALERIA DE FOTOGRAFIES de l'esdveniment punxa sobre aquest ENLLAÇ o al botó de la part inferior. Recorda que pots visualitzar més galeries fotogràfiques de Temporades Anteriors entrant a l'apartat EL CLUB EN IMATGES

 

 

També pots visualitzar VÍDEO-RESUM de la Presentació a la part inferior d'aquesta notícia o bé entrant al nostre canal de youtube CESNTube