En aquest passat pont de desembre, varis equips del CESN van participar en tornejos de bàsquet organitzat arreu del territori. Així doncs, l'Infantil 1 Masculí i l'Infantil 1 Femení TotalSport van participar de la Xª edició del Top Bàsquet organitzat pel Bàsquet Pia Sabadell, i el Mini Femení va competir al VI Torneig Vila de Palamós organitzat pel CE Palamós.

 

CRÒNICA Xè TOPBÀSQUET (SABADELL - del 7 al 9 de desembre)

INFANTIL 1 MASCULÍ: L'Infantil 1 Masculí va gaudir de valent del torneig TopBàsquet que es va disputar a Sabadell. Els grana van alternar grans actuacions contra molt bons rivals com van ser el EBG Málaga, el JAC Sants i l’AE Sant Andreu Natzaret, amb altres molt més fluixes. Però tot i una dura derrota en semifinals contra el CEB Girona, l'equip va ser capaç d'aixecar-se i fer un gran últim partit contra el CB Blanes per acabar el torneig, en una històrica tercera posició. Felicitar als nois pel gran treball realitzat, sobretot als jugadors lesionats que han estat presents durant tot el torneig i als jugadors Pre-Infantils que han fet una feina espectacular i han ajudat molt a l’equip. A partir d'ara seguirem treballant per millorar molts aspectes del joc que hem de corregir si volem seguir evolucionant i millorant individualment i com a equip.

INFANTIL 1 FEMENÍ TOTALSPORT: L’Infantil 1 Femení TotalSport va participar al TopBàsquet on ens vam enfrontar a un equip fet amb vàries de les millors jugadores de la zona i contra una gran pedrera del bàsquet català com es l’UE Mataró. Hem pogut conèixer millor i mesurar-nos amb el nivell preferent jugant contra el CB Vilassar i el CN Sabadell i ens hem tornat a veure amb el sempre rocós Paidos-Sallent. Hem competit tots els partits amb valentia i hem demostrat ser un equip que juga de tu a tu amb qualsevol rival, amb respecte i sense por. Al final hem aconseguit la setena posició davant de l’Escola Pia amb un bon joc col·lectiu, ràpid i vertical i anul·lant el seu atac amb una defensa molt intensa. Hem gaudit de l’experiència i ens hem divertit fent el que més ens agrada, jugar a bàsquet.

 

 

 

CRÒNICA VI VILA DE PALAMÓS (PALAMÓS - 8 de desembre)

Les jugadores del Mini Femení van desplaçar-se dissabte 8 de desembre a la localitat de Palamós. Van jugar un total de 3 partits. El primer, tot i començar lleugerament adormides el van treure amb relativa solvència, guanyant a les amfitriones del CE Palamós. El segon partit de la fase de grups va fer que s'enfrontessin amb el Joventut de Badalona. Les badalonines, equip de Nivell A, tenien un físic que superava amb escreix el de les nostres i això, juntament amb una major qualitat i saber fer, va fer impossible competir el matx. No obstant això, durant una bona estona, les nostres van plantar cara. Per acabar, les noies es van enfrontar al Vedruna Palamós, buscant entrar a les semifinals, però les rivals van tenir més ganes de guanyar el partit i les minvants forces de les nostres ja no ens permetien lluitar per la victòria. En definitiva, van ser 3 partits que ens van servir per seguir evolucionant i millorant dia a dia.