Com cada any per aquestes dates, el Club Esportiu Sant Nicolau vol celebrar amb tota la família LAU les Festes de Nadal. Per aquest motiu, enguany s’han organitzat una sèrie d’activitats extraordinàries que es duran a terme entre el dimarts 18 i el dimecres 19 de desembre d'aquest any 2018 que ja s'acaba.

 Dimarts 18 de desembre, The Company Escola de Dansa, convida a tots els socis/es jugadors/es i familiars a gaudir d’una Classe Oberta de Ballet i Jazz. Només us haureu de dirigir a la Sala de Rítmica de l’escola el dimarts de 17:45h a 18:45h.

* Tots els participants de la Classe Oberta gaudiran de matrícula gratuïta a l'apuntar-se The Company Escola de Dansa

 

 

Dimecres 19 de desembre prepararem una sèrie d’activitats pels més menuts al pavelló i al pati per celebrar la Festa de Nadal. Les activitats començaran a les 17:45h i s’allargaran fins a les 19:15h. Entre aquestes propostes tindrem també The Company Escola de Dansa realitzant Tastets de Ballet i Jazz! I a les 19:15h començarà una de les activitats principals, com és el Partit Amistós entre el Cadet 3 Masculí - TotalSport i la Selecció Catalana Infantil Masculina en el que esperem pugui ser una festa del bàsquet en tots els sentits.

 

 

Addicionalment, a la mitja part d’aquest partit hi haurà una actuació especial de les ballarines de The Company Escola de Dansa que representaran la coreografia “Stars & Stripes”.

Des del CESN volem aprofitar per desitjar-vos unes Bones Festes i esperem trobar-vos la setmana vinent a la Festa de Nadal gaudint amb tota la família LAU!